Ce-i doresc Moldovei! Mesajele vedetelor de acasă cu ocazia Zilei Independenței!

Moldova sărbătorește astăzi 28 de ani de independență. Vedetele de acasă și-au manifestat dragostea pentru țara natală publicând câte un mesaj de afecțiune, de speranță sau oferind o dedicație muzicală, pe paginile de socializare.

separator

Aura

Interpreta a ținut să felicite moldovenii prin intermediul piesei sale „In Moldova mea”.

„La multi ani,MOLDOVA!!! INDEPENDENTA in suflet, in minte si in decizii va doresc!!!”, a scris Aura pe pagina personală de Facebook.

Galina Tomaș

,,❤️Dragii mei! Sărbătoarea Independenței pentru mine semnifică libertatea la părerea proprie, libertatea de a fi cine vreau eu să fiu și cel mai important libertatea la alegere, alegeri importante care le fac zilnic, alegeri, care mi-au schimbat viața și vă îndemn și pe voi să vă mândriți că trăiți într-un stat independent și să faceți alegeri corecte și benefice în viața voastră.
❤️Felicitări cu ziua Independenței!”, a menționat nutriționista pe pagina sa de facebook.

Natalia Gordienko

Happy Independance Day, Moldova !!!
❤️

Lorena Bogza

,,Dacă am fi iubit cu toții această palmă de pământ și pe oamenii ei, am fi fost acum departe…

La mulți ani, Republica Moldova! Încă așteptăm să se întâmple lucruri…”

Olia Tira

,,С Днём независимости наша родная и красивая страна, Молдова!
Очень хочется чтобы в один день ты действительно стала независимой в полном смысле этого слова! С Днём независимости, наша дорогая Республика Молдова! Желаю чтоб каждый твой гражданин брал ответственность на себя за каждый свой поступок! Только тогда все может измениться к лучшему! ❤️”

Cătălin Josan

„Azi se respira altfel in Piata Marii Adunari Nationale. Abia astept sa va revad maine, de la 18.00, in PMAN, unde voi sustine primul meu recital public din ultimii trei ani, acompaniat de Moldovan National Youth Orchestra. Va astept cu drag sa sarbatorim impreuna Ziua Independentei, de data asta, pe bune.”, a scris ieri Cătălin Josan.

Svetlana Sainsus

„La multi ani Moldova. Sa fii fericita si mandra de oamenii tai. Si noi ne vom stradui sa iti aducem in dar bunatate, omenie, intelegere, prietenie, pace, valori, suflet si multa dragoste. Cand noi – moldovenii, vom constientiza ca mai intai trebuie sa dam ca sa primim inapoi, cand vom face ceva pentru noi si pentru cei de langa noi fara sa asteptam altiii sa o faca in locul nostru, cand vom incerca sa facem ceva acasa, dar sa nu ne comparam si sa ne dorim sa devenim altcineva, atunci vom trai mai bine in Moldova si oriunde in lume.”

Ana Cernicova

„La multi ani, Moldovioara noastra!!!”, a scris interpreta Ana Cernicova.

Nata Albot

,,Eu voi simți cu adevărat sărbătoarea de 27 August, când tot mai multă lume tânără, uitându-ce la cei în etate, va alege să îmbătrânească în Moldova. Dar până atunci, nu ne raslaghim, mai avem dat din coate, fiecare în parte și toți pentru un bine comun.
La mulți ani tuturor moldovenilor care nu și-au pierdut speranța!”

Marcel Și Kornelia Ștefaneț

”La multi ani”, interpreta a atașat mesaj și un video emoționant.

Femeia de la Edineț care a căzut în fântână cu doi copii. Imagini de la locul tragediei
Articolul anterior
Costi Burlacu și Corina Țepeș sărbătoresc alături de moldovenii din Chicago! Foto
Articolul următor
Alte articole interesante