La mulți ani pentru actorul Ghenadie Gâlcă, care astăzi este sărbătorit!

Actorul Teatrului Național „Mihai Eminescu”, Ghenadie Gâlcă, și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere. Colegii și prietenii i-au transmis actorului cele mai frumoase urări chiar de la primele ore ale zilei, iar unul dintre cele mai deosebite mesaje a venit din partea bunului său coleg și mentor, actorul Petru Hadârcă.

separator

,,Mi-e dragă să-ți spun Ghenuț, dar când mi-am dat seama că sunt deja 40 de ani bătuți pe muchie, doldora de câte și mai câte realizări, am înțeles că nu pot evita momentul solemn, când trebuie să iau aer în piept și să-ți urez din tot sfuletul: LA MULȚI ANI, BUNI ȘI FRUMOȘI, GHENADIE, ÎMPREUNĂ CU TOȚI CEI DRAGI! ÎMPREUNĂ CU DOMNIȚELE TALE – ROXI, NORA, ALIONA, CU MAMA LOLA, CU PRIETENI FIDELI ȘI BUNI! Și tare îmi doresc să fiu și eu cu voi toți, pentru că alături de tine fiecare se simte întinerit, însorit și plin de speranță! Mă consider un norocos că mi-ai ieșit în cale: pentru actorul din mine este o mare satisfacție și bucurie să lucrez cu tine în scenă, pentru regizor ești actorul talentat și harnic, ca director ești responsabil și hotărât, iar pentru viața de zi cu zi este un mare dar să ai un prieten și un coleg de încredere.

Mă uit câte odată la tine și mă minunez: ei cum poate să încapă într-un Ghenuț un munte de talent, o fântână de iubire și un izvor de energie, și cu cât mai mult împarți la alții din aceste daruri, cu atât mai mult cresc și izvorăsc în loc. 40 de ani nu este vârsta bilanțurilor, de aceea n-o să fac lista celor realizate, îți doresc sănătate și puteri fizice, sufletești și financiare ca să faci roluri interesante, să-ți iubești și să-ți răsfeți fetele și colegii, și regizorii, și spectatorii, să lucrăm împreună și să ne bucurăm cu toții de munca noastră.

LA MULȚI ANI, GHENUȚ, OMULE-LUMINĂ!

De s-ar termina odată pandemia asta, să ne întâlnim din nou, să te văd cu machiaj în cele mai frumoase roluri! Roxi, Norica și Aliona, știu că-l iubiți, dar, vă rog să nu-l asfixiați cu totul cu iubirea voastră, mai lăsați-ne și nouă puțin, și publicului o țârică!”, a scris Petru Hadârcă, pe facebook.

Actorii simt dorul pentru public, scenă, acum – mai mult ca niciodată, după o pauza nemaipomenit de lungă în activitate, de 3 luni. Teatrele încă nu și-au reluat activitatea, însă speranța pentru un nou început este una imensă.

La mulți ani, Ghenadie Gâlcă!

S-a stins din viață actorul Victor Drumi
Articolul anterior
Un tânăr s-a îngrășat cu 100 de kg în timpul celor cinci luni de carantină
Articolul următor
Alte articole interesante