La mulți ani pentru Lenuța Burghilă!

A făcut schimbări radicale în viața sa, pentru a reveni cu succes în lumea muzicală. A uimit prin puterea caracterului și dorința de schimbare. Și-a planificat multe pentru anul 2013, printre care cucerirea pieții muzicale din Rusia și România.

lenuta burghila

Astăzi, interpreta Lenuța Burghilă îți sărbătorește ziua de naștere, ziua în care cei dragi vin să o felicite și să îi ureze realizarea viselor. Toți cei dragi și apropiați sufletului vor avea ocazia să o felicite personal spre finele acestei zile, când interpreta își va serba frumoasa vârstă într-un local din capitală.

Dragă Lenuța, Unica.md îți urează  succese în tot ce îți propui, realizare în plan profesional și cel personal. Sănătate și oameni sinceri în preajmă, iar ambiția să te motiveze pentru cât mai multe proiecte frumoase.

laurentiu popescuInterpretul Laurențiu Popescu vine și el cu un mesaj de felicitare pentru omagiata de astăzi: ”Îți doresc din suflet multă sănătate și multă răbdare. Să fii puternică și să nu te lași bătută de critică și vorbele persoanelor invidioase. Orice ți-ai propus să faci în continure, să-ți reușească și oricât de greu nu ar fi, să îți urmezi visele. La mulți ani!”

AnastasiaȘi încă o persoană importantă din ultima perioada a vieții interpretei, care vrea să îi ureze la mulți ani, este antrenoarea ei de shaping, Anastasia Drumea: ”Dragă Lenuța, în această zi frumoasă pentru tine să ai parte de tot ce iți dorești, iar oamenii apropiați sufletului să-ți fie alături. Sănătate, fericire și multă dragoste. La mulți ani!”

Mire surprins într-o ipostază incredibilă exact după nuntă!
Articolul anterior
Boris Covali a recucerit-o pe iubita lui cu primul său videoclip
Articolul următor
Alte articole interesante