La mulți ani pentru maestrul Sandu Grecu!

Iubit și apreciat de oameni cu rang înalt și de spectatorii simpli. Criticat pentru unele încercări și curajul cu care spune lucrurilor pe nume. Un om care acționează în numele și din numele creației. A reușit să descrețească fruntea miilor de oameni prin spectacolele puse în scenă. Sandu Grecu, maestrul, fondatorul și directorul Teatrului “Satiricus”, își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

separator

Unica.md se alătură celor mai frumoase gânduri și îi urează Omului de Artă, Sandu Grecu, LA MULȚI ANI! Fie ca talentul și dorința de a darui realitatea satirizată oamenilor dornici de a uita de probleme, să vă fie răsplătită prin sălile pline și florile aduse în teatru. Dumnezeu să vă însoțească în toate încercările și să vă dea multă sănătate și putere. Să ne bucurați în continuare cu spectacole deosebite și actori carea ne-au învățat să zâmbim indiferent de ce se întâmplă dincolo de pereții teatrului!

Sute de oameni îi urează un sincer LA MULȚI ANI, maestrului! Câțiva dintre aceștia s-au alăturat mesajului nostru.

COLECTIVUL TEATRULUI GUGUTA“Stimate Domnule Alexandru Grecu, Teatrul Municipal de Păpuşi „Guguţă” vă adresează cele mai sincere felicitări cu ocazia zilei de naştere. Am pornit împreună acum 20 de ani cu acelaşi naş de botez, reuşind să cucerim publicul de acasă, dar şi pe cel de peste hotare. Spectatorul de ieri al Teatrului „Guguţă” bate azi la uşa Teatrului „Satiricus – Ion Luca Caragiale”. Vă dorim ca încă multe decenii să deschideţi larg porţile teatrului, la cârma căruia sunteţi. Multă inspiraţie, multe spectacole şi nu în ultimul rând multă, multă sănătate. Zilele să Vă fie pline de pace, lumină şi dragoste. La mulţi, mulţi ani!”

Colectivul Teatrului Municipal de Păpuși “Guguță”

cornelia Marcel“În această zi frumoasă vă dorim din tot sufletul să fiți sănătos, să aveți parte de dragoste, înețelegere și respect din partea familie, din partea oamenilor dragi sufletului dumneavoastră. Cel de Sus să vă păzească de toate relele, de ochii și gurile invidioșilor. Să aveți putere și curaj pentru multe realizări deosebite în viața culturală din Republica Moldova.  LA MULTI ANI! O zi extraordinară să aveți și plină de oameni dragi!”

Cornelia și Marcel Ștefăneț

Lenuţa Burghilă, în rolul unei dive de origine italiană
Articolul anterior
Actorul care refuză să folosească toaleta!
Articolul următor
Alte articole interesante