La mulți ani pentru maestrul Sandu Grecu!

Iubit și apreciat de oameni cu rang înalt și de spectatorii simpli. Criticat pentru unele încercări și curajul cu care spune lucrurilor pe nume. Un om care acționează în numele și din numele creației. A reușit să descrețească fruntea miilor de oameni prin spectacolele puse în scenă. Sandu Grecu, maestrul, fondatorul și directorul Teatrului “Satiricus”, își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

separator

Unica.md se alătură celor mai frumoase gânduri și îi urează Omului de Artă, Sandu Grecu, LA MULȚI ANI! Fie ca talentul și dorința de a darui realitatea satirizată oamenilor dornici de a uita de probleme, să vă fie răsplătită prin sălile pline și florile aduse în teatru. Dumnezeu să vă însoțească în toate încercările și să vă dea multă sănătate și putere. Să ne bucurați în continuare cu spectacole deosebite și actori carea ne-au învățat să zâmbim indiferent de ce se întâmplă dincolo de pereții teatrului!

Sute de oameni îi urează un sincer LA MULȚI ANI, maestrului! Câțiva dintre aceștia s-au alăturat mesajului nostru.

COLECTIVUL TEATRULUI GUGUTA“Stimate Domnule Alexandru Grecu, Teatrul Municipal de Păpuşi „Guguţă” vă adresează cele mai sincere felicitări cu ocazia zilei de naştere. Am pornit împreună acum 20 de ani cu acelaşi naş de botez, reuşind să cucerim publicul de acasă, dar şi pe cel de peste hotare. Spectatorul de ieri al Teatrului „Guguţă” bate azi la uşa Teatrului „Satiricus – Ion Luca Caragiale”. Vă dorim ca încă multe decenii să deschideţi larg porţile teatrului, la cârma căruia sunteţi. Multă inspiraţie, multe spectacole şi nu în ultimul rând multă, multă sănătate. Zilele să Vă fie pline de pace, lumină şi dragoste. La mulţi, mulţi ani!”

Colectivul Teatrului Municipal de Păpuși “Guguță”

cornelia Marcel“În această zi frumoasă vă dorim din tot sufletul să fiți sănătos, să aveți parte de dragoste, înețelegere și respect din partea familie, din partea oamenilor dragi sufletului dumneavoastră. Cel de Sus să vă păzească de toate relele, de ochii și gurile invidioșilor. Să aveți putere și curaj pentru multe realizări deosebite în viața culturală din Republica Moldova.  LA MULTI ANI! O zi extraordinară să aveți și plină de oameni dragi!”

Cornelia și Marcel Ștefăneț

Șocul vieții pentru proprietarul unui bolid de lux, în valoare de 100.000 de euro, după ce salvatorii au scăpat un copac peste automobil

Șoferul unei mașini din Pitești, România, a avut parte de șocul vieții. Acesta și- a parcat mașina de peste 100.000 de euro pe o stradă din orașul în care locuiește. Câteva ore mai târziu, acesta și-a văzut mașina distrusă, după ce un copac s-a prăbuşit peste ea.

Când au ajuns popmpierii la locul accidentului, echipa de intervenție care trebuia să ridice copacul prăbușit a reușit performanța de a-l scăpa peste mașina de zeci de mii de euro.

Puteam să jur că aşa se întâmplă!” a spus dezamăgit tatăl proprietarului mașinii de lux.

Mașina localnicului din Pitești a fost făcuta zob. Doar cu ajutorul ajutorul unui tractor a fost ridicat trunchiul de copac de pe mașină. Însă, manevra a eșuat, iar coapacul s-a desprins și a căzut a două oară, tot pe autoturismul de lux.

Mașina era parcată pe stradă. Atât martorii, cât și autoritățile, susțin că acel copac ar fi fost vechi, asta fiind cauza prăbușirii lui.

Proprietarul mașinii avea CASCO și va cere firmei de asigurări să îl despăgubească.

sursa: spynews.ro

Maia Sandu s-a întâlnit cu directorul SRI: risc crescut de atacuri teroriste în zona noastră

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a avut o întâlnire cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Întâlnirea a fost făcută publică și s-a explicat că s-au discutat teme care privesc siguranța națională, în contextul în care există un risc crescut de atentate teroriste și creșterea traficului de arme în zona de Est a Europei.

”Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat astăzi opțiunile de reformă a sectorului național de securitate cu Eduard Raul Hellvig, directorul Serviciului Român de Informații, care efectuează o vizită de lucru la Chișinău.

Dialogul a abordat subiectele care, în prezent, se află în atenția întregii regiuni: nivelul sporit al riscurilor de securitate, posibilitatea intensificării traficului de arme, a atacurilor teroriste și cibernetice, a radicalizării și dezinformării.

Șeful statului a menționat, în cadrul discuției, obiectivele de securitate ce sunt puse în fața instituțiilor de profil ale Republicii Moldova, și anume: 1) transparentizarea activității Serviciului de Informații și Securitate, 2) dezvoltarea unui mecanism de control parlamentar efectiv asupra domeniului securității naționale, 3) creșterea încrederii cetățenilor în instituțiile responsabile de securitatea spațiului informațional al țării și 4) cooperarea regională și internațională eficientă.”, arată un comunicat al Administrației Prezidențiale.

sursa: www.stiripesurse.ro

O femeie a vrut să-și cumpere o casă și s-a devenit proprietara unui întreg orășel. Cum a fost posibil

O femeie din Nevada a cumpărat o casă și a ajuns, dintr-o greșeală, să dețină un întreg orășel, cu 86 de proprietăți. Femeia, din Sparks, a ajuns astfel să dețină 86 de proprietăți după ce a vrut să-și cumpere o casă, scrie Business Insider, citat de digi24.ro.

Identitatea femeii nu a fost dezvăluită. Ea a intenționat să își cumpere o casă evaluată la 594.481 de dolari, în Spanish Springs, unde Toll Brothers a dezvoltat un proiect rezidențial de amploare.

În final, însă, ea a ajuns să aibă 84 de proprietăți suplimentare și două spații comune din cauza unei erori de copiere în actul de proprietate. Evaluatorul imobiliar a declarat că agenția imobiliară a fost notificată cu privire la această greșeală.

Tranzacția a fost înregistrată oficial în 25 iulie și a inclus „loturile de la 1 la 85… și zonele comune A și B”. Cele 84 de loturi includ câteva locuințe care erau însă  deja construite și vândute. Cel puțin 64 de loturi au ajuns însă în proprietatea directă a cumpărătorului. Nu este pentru prima oară când apar astfel de greșeli, dar acest caz a atras atenția din caua numărului mare de proprietăți cumpărate.

Pentru a corecta greșeala, femeii i se va cere să transfere titlul de proprietate înapoi către Toll Brothers, dar durata acestui proces va depinde de cât de cooperantă va fi ea.

Lenuţa Burghilă, în rolul unei dive de origine italiană
Articolul anterior
Actorul care refuză să folosească toaleta!
Articolul următor