,,La Soirée Blanche” – Moldovan National Youth Orchestra te invită la o seară plină de farmec care îmbină muzica, arta și eleganța!

Moldovan National Youth Orchestra și Pani Pit lansează în premieră evenimentul La Soirée Blanche. În premieră, la Chișinău, te așteaptă o atmosferă delicată care celebrează arta, libertatea și eleganța în cadrul unei seri pline de farmec, alături de 300 de invitați care vor purta exclusiv ținute albe.

separator

Prima ediție ,,La Soirée Blanche” va avea loc sâmbătă, pe 13 iulie, începând cu ora 18:00, la terasa Pani Pit, strada 31 Augist 1989, nr. 115.

Organizatorii promit o seară de neuitat! Cele 3 componente vitale ale serii: muzica, mâncarea și vinul vor fi oferite de Moldovan National Youth Orchestra, Pani Pit și Purcari Winery în format all inclusive.

Îmbracă ținuta albă preferată din garderoba ta și vino să sărbătorești viața și frumusețea ei, alături de Moldovan National Youth Orchestra și prietenii săi!

Prețul unui bilet este 550 lei (all inclusive). Mai multe detalii află pe pagina de facebook a evenimentului!

Momentul impactului de la Durlești a fost surprins de camerele de supraveghere

Au apărut imagini noi de la accidentul teribil de ieri din orașul Durlești. În urma impactului dintre un camion și o mașină, cea din urmă a fost făcută un adevărat morman de fiare. Imagini de la momentul impactului au fost publicate de autoblog.md citat de realitatea.md.

Ofițera de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru realitatea.md că accidentul a avut loc ieri în jurul orei 15:00.

„Polițiștii au stabilit că sunt implicate 2 unități de transport, camion Volvo condus de șofer de 52 de ani și autoturism Mercedes condus de șofer 29 de ani. În urma impactului șoferul din Mercedes a avut de pătimit și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a mai spus Stati.

Ancheta este în desfășurare.

Noi explozii s-au auzit în Crimeea la primele ore ale dimineții. Ar fi fost vizat un depozit de muniție

O unitate militară rusăÎn dimineața zilei de 16 august, exploziile au răsunat în districtul Dzhankoy din Crimeea anexată de ruși, în apropierea satului Maiske. Pe rețelele de socializare pro-ruse au apărut filmări ale incendiului de pe teritoriul adiacent stației de transformare electrică, scrie ziare.com.

De asemenea, „Ria-Melitopol” scrie despre exploziile din satul Azov.

Un reprezentant al Mejlis-ului tătarilor din Crimeea, Refat Chubarov, a raportat o lovitură precisă asupra unei unități militare dintr-un sat numit Qalay (regiunea Azov).

„Au lovit depozitul de muniție, zgomotele exploziilor s-au răspândit departe în stepă”, a remarcat Chubarov.

Șeful administrației de ocupație a peninsulei, Serhii Aksyonov, a declarat că se îndrepta spre locul incidentului.

Nu este clar dacă explozia de la baza militară din zonă a avut loc înainte sau după incendiul de la stația de transformare, sau dacă există o relație de cauzalitate între cele două evenimente. Nu se știe nici dacă există o implicare a forțelor armate ucrainene în aceste explozii.

După exploziile de la baza aeriană din Crimeea de lângă Novofedorivka, Putin l-a demis pe comandantul Flotei Mării Negre . Se raportează că amiralul Igor Osypov, care a condus flota rusă din 2019, va fi înlocuit de Viktor Sokolov, care din 2020 este șeful Academiei Navale care poartă numele amiralului Kuznetsov.

Câteva centre comerciale din Capitală, dar și podul de pe Ismal, ar fi minate

În această dimineață, Poliția Republicii Moldova a alertat despre existența unor obiecte explozibile în mai multe locații din capitală.

Potrivit informațiilor, ar fi minat Aeroportul Internațional Chișinău, Curtea Supremă de Justiție (CSJ), podul de pe strada Ismail, dar și alte câteva centre comerciale. 

Astfel, serviciile specializate au intervenit imediat și efectuează verificările necesare.

Alertele false sunt anunțate periodic în diferite instituții ale statului sau private. Totul a început pe 5 iulie, când peste 50 de alerte cu bombă au fost anunțate pe întreg teritoriul republicii: la parlament, la guvern, la instituții judecătorești, în centre comerciale, în spitale, la Aeroportul Internațional Chișinău etc. Despre acestea autoritățile au fost informate prin intermediul poștei electronice.

Pe caz sunt bănuite mai multe persoane atât din țară, cât și de peste hotare, iar aceste acțiuni sunt făcute cu scopul de a destabiliza și de a crea neliniște în societate.

sursa: www.diez.md

Guvernul român majorează pensiile până la 390 de euro
Articolul anterior
Un bărbat din raionul Sângerei a fost lovit mortal de o mașină
Articolul următor