Lacrimi de bucurie pentru Miriam, căreia medicii moldoveni i-au greșit diagnosticul. Fetița NU suferă de cancer!

Recent v-am cerut ajutorul să o salvăm pe Miriam. Părinții se pregăteau să meargă cu micuța la Istanbul pentru a fi operată de urgență, după ce medicii de la noi, acum două luni, i-au stabilit diagnosticul de cancer la glanda salivară. Au urmat două luni de coșmar, două luni de nopți nedormite și un stres enorm pentru părinți. Grație oamenilor care nu au rămas indiferenți și au donat pentru Miriam, fetița și mama ei au putut să ajungă săptămâna aceasta la clinica din Turcia.

separator

Anunțul făcut de medicii turci însă i-a zdruncinat din temelii pe părinții fetiței, asta pentru că medicii de acolo au stabilit că Miriam NU suferă de cancer, e vorba despre altceva.miriam

Pentru că părinților nu le-a venit să creadă una ca asta, au zburat împreună cu fetița lor în Germania, în aceeași zi, pentru a repeta analizele și a afla o a treia părere. Concluzia: hemangiom, care pe parcurs va trece și fără intervenție chirurgicală.

Bineînțeles că părinții s-au bucurat enorm, însă cum rămâne cu lacrimile și stresul pe care l-au suportat în tot acest răstimp, crezând că copilul lor are cancer!

Prezentatoarea Tv Tatiana Vornicescu, care s-a implicat la rândul ei în rezolvarea acestui caz s-a arătat extrem de indignată de situația creată:

,,Trăim într-un sistem care pe bune are Cancer!!!

Dar cum Doamne se pot greși medicii de la noi în așa hal și nu doar medicii, dar și cei care fac concluzia aparatului RMN?! Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla dacă fetița rămânea în țară! Slavă Domnului că micuța este bine însă toată lumea care a confirmat acest diagnostic greșit, ar trebui trasă la răspundere. Mulțumim tuturor pentru implicare și mobilizare maxima!!!”, scrie Tatiana.

Cofondatoarea proiectului Caritate.md, Svetlana Sainsus a anunțat pe pagina sa de socializare că banii adunați pentru cazul lui Miriam, 1500 de euro – vor fi transferați familiei micuței pentru investigații, iar restul – părinții fetiței au decis să doneze câte 5000 de euro unor alți pacienți care suferă de cancer și au mare nevoie de ajutor: Margarita Dabija, Iatmirschi Sergiu și Petriman Elena.

,,Donațiile pentru Miriam vor face trei familii fericite”, susține Svetlana Sainsus.

Tragic! O interpretă din România a murit într-un grav accident rutier
Articolul anterior
Explozie într-o locuință, de la o butelie de gaz. Fetița de 4 ani a fost găsită moartă sub dărâmături
Articolul următor
Alte articole interesante