Lacrimi la liceul din Măcărești unde activa femeia însărcinată, spulberată de un automobil

Doliu în liceul din Măcăreşti, unde lucra Veronica Putină, femeia însărcinată în luna a opta, care a fost spulberată de un automobil. Administraţia instituţiei, în care femeia activa în calitate de psiholog, a scris un necrolog pe o reţea de socializare.

separator
„S-a stins un om! Doamna Veronica Putină, psiholog, om de o cumsecădenie rară. Prietena copiilor și a celor în jurul cărora s-a aflat. Un suflet rar, pe care, colegii, sătenii și, în special, familia, nu vor putea să- l uite.

Satul parcă este pustiu fără un om, care i-a atins cărările, i-a admirat frumusețea.

Nu ne putem imagina că nu mai este, că nu ne va mai zâmbi, că nu va fi printre elevii ei dragi… S-a rupt ca o petală dintr-o floare rară, s-a rupt din inima unei mame fără consolare, din cea a copilașilor care vor rosti cuvântul ,,mamă” la trecut. Nimic nu le poate mângâia sufletul și nimeni nu o poate aduce înapoi pe scumpa și draga lor mamă.

Ziua de 27 noiembrie rămâne o filă tragică în calendar pentru toți care au cunoscut-o. A fost soție, mamă, fiică și pedagog, îndrăgită și admirată.

Pentru ea timpul s-a oprit. Ea va fi veșnicie, prin urmele pe care le-a lăsat pe pământ.

Dumnezeu să o odihnească în pace”, a scris administraţia liceului.Femeia însărcinată în luna a opta a murit la spital, ieri, după ce a fost lovită de un automobil, scrie publika.md.

13 cazuri de dispariție a copiilor în doar trei zile. Mesajul poliției
Articolul anterior
OMS trage un semnal de alarmă: Peste 80% dintre adolescenți sunt sedentari
Articolul următor
Alte articole interesante