Lacrimi și durere! Primărița comunei Piatra a fost condusă astăzi pe ultimul drum

Primarul comunei Piatra, care a decedat în urma unui accident, produs sâmbătă noaptea, a fost petrecută pe ultimul drum.

separator
Funeraliile au avut loc în localitatea de baștină a Marianei Țugui, în satul Piatra, din raionul Orhei, transmite orheitv.md.

Sute de oameni au venit să își ia rămas bun de la primar. Totodată, fiul acesteia, în vârstă de 14 ani, care a reușit să supraviețuiască luptă în continuare pentru viață.

Satul Piatra este în doliu. Sute de oameni apropiați, dar și colegi de breaslă s-au adunat să o petreacă pe ultimul drum pe primarul comunei, Mariana Țugui. Oamenii spun că regretă enorm pierderea primarului.

„Foarte demult satul a așteptat așa un primar cinstit și ne pare rău că am pierdut-o”.

La funeralii au fost prezenți și colegii din Partidul ”Șor”, care au exprimat condoleanțe familiei și au declarat că vor fi alături de membrii acesteia.

Dinu Țurcanu, președintele raionului Orhei: „Transmitem condoleanțe pe această cale din partea liderului partidului, Ilan Șor. Vom face tot posibilul ca fiul dumneaei, care se află acum în spital, să se însănătoșească”.

Pavel Verejanu, primarul municipiului Orhei: „O vom ține minte, vom avea grijă de familia ei, fiindcă asta este cel mai puțin ce putem face”.

Serghei Labliuc , primarul localității Jora de Mijloc: „Într-adevăr, a fost o persoană luminoasă, optimistă, luptătoare. Pentru echipa partidului este o pierdere enormă”.

Tragedia s-a produs în noaptea de 18 iulie, în satul Piatra. Tânărul, care conducea cu viteză excesivă, a ocolit un taximetru care era parcat pe marginea drumului și a pierdut controlul volanului, spulberând trei femei, printre care și primarul satului Piatra, care se aflau pe marginea carosabilului. Doar fiul acesteia a supraviețuit și se află acum în stare gravă la spital. Celelate două femei sunt mătușa primarului și fiica acesteia.

Deputatul Dumitru Alaiba a ajuns ținta criticilor pentru felul în care s-a îmbrăcat la Parlament
Articolul anterior
Femeie din Chișinău, lovită pe zebră de către un echipaj de poliție
Articolul următor
Alte articole interesante