Lady Gaga ar fi însărcinată cu Bradley Cooper. Primele imagini cu burtica au apărut în presă

După filmările de la ”A star is born”, au tot apărut zvonuri că între Lady Gaga și Bradley Cooper ar fi început o idilă. Iar după ce s-a aflat despre despărțirea dintre Bradley Cooper şi modelul Irina Shayk, zvonurile privind o relaţie a actorului cu Lady Gaga s-au intensificat în mediul virtual.

separator
Cei doi s-au despărțit de partenerii de viață, iar acum presa americană anunță că Lady Gaga ar fi însărcinată cu Bradley Cooper.

Revista americană In Touch Weekly anunță chiar de pe prima pagină că Lady Gaga ar fi însărcinată, ei publicând și o poză cu cei doi. „Toată lumea spune că Gaga radiază şi îşi ascunde burtica incipientă. Desigur, singura persoană care ar putea fi tatăl este Bradley. Aşteptăm ca ea să facă anunţul oficial”, este una din declaraţiile citate de revistă de la un presupus prieten al cuplului.

Revista anunţă pe prima pagină şi faptul că cei doi se întâlnesc în secret, sunt în culmea fericirii, dar au decis deocamdată să nu se căsătorească.

Lady Gaga a ieşit deja în întâmpinarea acestor zvonuri, lansate şi de revista Star, privind faptul că ar fi însărcinată. „Zvonuri că aş fi însărcinată? Da sunt însărcinată cu #LG6”, a postat Gaga pe Twitter. LG6 este cel de-al şaselea album al artistei, deocamdată fără titlu. Ultimul său album apărut în 2016 este „Joanne”.

Sursa

Cătălin Moroșanu, mesaj plin de sensibilitate pentru soția sa: ,,Ești stâlpul care a ținut familia noastră unită”
Articolul anterior
Acropola din Atena, unul din cele mai vizitate monumente istorice din lume, s-a închis din cauza caniculei
Articolul următor
Alte articole interesante