Lady Gaga a reușit să adune laolaltă cinci foști președinți americani

Lady Gaga, în vârstă de 31 ani, și-a obișnuit fanii cu apariții nonconformiste. De această dată, în cadrul unui eveniment caritabil, artista a interpretat în fața celor cinci foști președinți ai Statelor Unite ale Americii  piesele care i-au adus un renume.

separator

“A fost o onoare să fiu invitată de președinți pentru a concerta și pentru a ține un discurs la acest eveniment în care ne punem toate diferențele deoparte și punem umanitatea pe primul loc în fața catastrofei” a transmis artista.

La eveniment, președintele actual al Statelor Unite ale Amercii, Donald Trump, nu a asistat, însă a transmis un mesaj audio pentru public. Artista s-a fotografiat alături de cei cinci președnți și a postat pe Instagram imaginea care a făcut înconjurul lumii aproape imediat.

În cadrul evenimentului caritabil Deep From the Heart: The One America Appeal concert de la Texas A&M University, menit să strângă fonduri pentru a ajuta victimele uraganelor din acest an, și-au făcut apariția Jimmy Carter, George H. W. Bush, Bill Clinton, George W. Bush și Barack Obama.

Conform DailyMail, Lady Gaga a îmbrăcat un costum alb strâns la brâu cu o curea cu cataramă. Și-a accesorizat ținuta cu niște cercei argintii iar părul și l-a aranjat bob. Artista a interpretat piese care au propulsat-o în idustria muzicală și i-au adus un nume, printre care hitul recent lansat al artistei, Million reasons.

sursa

Creativitatea copiilor nu are limite
Articolul anterior
Acadelele, bomboanele neurotoxice vândute la locurile de joacă! Specialiștii trag un semnal de alarmă
Articolul următor
Alte articole interesante