Lady Gaga se mărită! Vezi cum arată inelul pe care l-a primit în dar

Lady Gaga, în vârstă de 32 de ani, s-a logodit din nou. După eşecul relaţiei cu Taylor Kinney, în vârstă de 37 de ani, de care s-a despărţit în iulie 2016, Ladu Gaga speră să se mărite iar. Ea se iubeşte cu impresarul celebrităţilor Christian Carino din 2017 şi s-au hotărât să ducă relaţia la nivelul următor.

separator
Lady Gaga a recunoscut că s-a logodit. Artista în vârstă de 32 de ani l-a numit pe Christiano Carino, în vârstă de 49 de ani, „logodnicul meu”, în timpul unui eveniment monden din Beverly Hills.

Iubitul divei i-a dăruit o piatră extrem de rară: un safir Padparadscha înconjurat de mai multe diamante. Inelul de logodnă valorează 400.000 de dolari, conţine un safir de 6-7 carate încercuit de diamante de 3-4 carate. Safirul Padparadscha, de culoarea cărnii de somon, este extrem de rar şi provine doar din Sri Lanka, Madagascar sau Tanzania. Aceste pietre preţioase se vând la licitaţii şi sunt cumpărate de cele mai multe ori de bijuterii prestigioase din lume. Puţini însă se încumetă să şlefuiască astfel de geme pentru că orice eroare le poate scădea simţitor valoarea.

Lady Gaga are o avere estimată la peste 300 de milioane de dolari.

sursa

Efectuează gratuit o mamografie digitală! Iată când ajunge echipa mobilă în localitatea ta
Articolul anterior
De ce femeile minione slăbesc mai greu?
Articolul următor
Alte articole interesante