Lansare cu hoți în stilul anilor’30 (FOTO+VIDEO)

Muzică lăutărească, oameni dragi, șampanie și papioane roșii… Așa a avut loc lansarea videoclipului ”Hoții din New York” a băieților de la Taraf  Lăutăresc. Un videoclip care a uimit colegii de breaslă.

separator

”Este ceva nou pentru noi și îndrăzneț. Ne-a plăcut să aducem muzica lăutărească într-o formă nouă și care să captiveze spectatorul de diferite vârste. Sper că am reușit, cel puțin să intrigăm”, a spus Vladimir Duminică.

IMG_8864 IMG_8870 IMG_8872

Regizorul Oleg Butnaru a recunoscut că inițial băieții au fost un pic sceptici asupra scenariului, dar în final au acceptat. ”Ideea clipului aparține în mare parte soției mele și mă bucur că a ieșit ceva frumos. S-a lucrat ușor, dar mult. Am filmat până dimineață, ca să reușim să redăm acea atmosferă a anilor 30, cum se poate mai bine. Rezultatul deja rămâne să fie apreciat de public”, a declarat regizorul.

Videoclipul a costat circa 2000 de euro și a implicat mai multe persoane apropiate tarafului. Colegii de breaslă veniți la lansare au apreciat încercarea îndrăzneață de a combina muzica lăutărească cu un videoclip modern și au avut doar cuvinte de laudă.

IMG_9031”Ei au încercat să combine ceea ce anterior părea imposibil de combinat. Dar prin asta sunt originali și, cu siguranță, vor cuceri multe inimi tinere prin acest clip. Majoritatea pieselor lăutărești se filmează într-un peisaj pitoresc cu mai puține scene active. Aici băieții s-au străduit să improvizeze o scenă captivantă dintr-un film, cu hoți chipeși și fete frumoase”, a declarat Aura pentru unica.md

IMG_8956

 

”Mi-a plăcut ideea clipului în stil retro. Aveam senzația că privesc un film și nu un videoclip. Foarte calitativă imaginea, iar actorii au fost pe măsură. Mi-a plăcut finalul clipului, unde bărbații noștri din Moldova datorită talentului, dar și frumuseții au reușit să cucerească cea mai râvnită tipă de acolo. Haios și ingenios!”, a spus Mariana Mihăilă.

IMG_8873IMG_8896 IMG_8899 IMG_8908 IMG_8921
IMG_8927 IMG_8938 IMG_8941 IMG_8943 IMG_8949
IMG_8952 IMG_8954 IMG_8959 IMG_8967 IMG_8969
IMG_8996 IMG_9025 IMG_9026 IMG_9032 IMG_9055
IMG_9062 IMG_9064 IMG_9076 IMG_9077 IMG_9084
IMG_9091 IMG_9097 IMG_9119 IMG_9122

Natalia Bodiu

Încă o veste tristă în lumea modei din Rusia! Renumit designer Valentin Iudașkin a fost răpus de cancer

O televiziune din Rusia a anunțat moartea designerului de modă Valentin Yudașkin. Avea 59 de ani. Ulterior, vestea morții a fost confirmată de casa de modă a lui Valentin Yudașkin, scrie presa rusă citată de shok.md.

În ultimii ani, Yudașkin a luptat cu cancerul. Acesta a fost diagnosticat cu o boală oncologică în anul 2016.

În ciuda maladiei grave, celebrul creator de modă a muncit până la urmă.

Cum s-a afișat Natalia Gordienko la ziua de naștere a regelui muzicii pop din Rusia, Filipp Kirkorov

Interpeta Natalia Gordienko s-a numărat printre oaspeții invitați de regele showbiz-ului rusesc, Filip Kirkorov, la petrecerea grandioasă pe care a organizat-o cu prilejul zilei sale de naștere, scrie SHOK.md. Ziua de naștere a lui Filip Kirkorov este mereu ca un foc de artificii, o explozie de emoții, sentimente, culori, ținute. Evenimentul din acest an nu a fost o excepție. Un concert regal, pe măsura sărbătoritului”, a scris artista, pe rețele, citată de SHOK.md. În ce ținută s-a afișat interpreta la petrecere vedeți mai jos, scrie shok.md.

Natalia Gordienko și-a ales și o ținută potrivită codului vestimentar anunțat – WILD.

„Cred că ținuta mea a întruchipat bestia regală. Dar despre rochie și am vrut să vă povestesc. Este opera talentatului designer Richard Quinn.

Este demn de remarcat faptul că aceeași colecție a sezonului toamnă-iarnă 2018 a fost dedicată parțial Elisabetei a II-a. Conține mai multe ținute, pe care Quinn le-a numit Balmoral, în cinstea reședinței scoțiene a monarhilor britanici. Regina a făcut cunoscut lumii un nou nume în lumea modei și astăzi ținute marca Richard Quinn poartă Lady Gaga, Beyoncé, Advoa Aboa și Amal Clooney pe covoarele roșii și pe scenă. Și regele nostru, Filip Kirkorov, a făcut cunoscut lumii numele meu, acum 2 ani, pe scena mondială Eurovision”, a menționat artista.

Regele showbiz-ului rusesc, Filipp Kirkorov, și-a sărbătorit ziua de naștere în 30 aprilie.

Cu acest prilej, interpretul a susținut un concert grandios la Marele Palat al Kremlinului, Moscova și desigur, a organizat și o petrecere cu prilejul evenimentului, la care au participat nume mari din industria muzicală, precum și apropiații artistului, mai scrie sursa citată.

Peste 300 de polițiști vor fi scoși în stradă mâine. Află motivul

Grupul Media pentru Știri de Securitate privind Summitul Comunității Politice Europene 2023 care va avea loc în Republica Moldova, vă informează că mâine, începând cu ora 09:00, Ministerul Afacerilor Interne împreună cu autoritățile din cadrul securității naționale va desfășura un exercițiu de antrenament al polițiștilor de patrulare cu privire la exersarea strategiilor de asigurare a securității în timpul deplasării delegațiilor străine.

Echipajele de poliție vor efectua exercițiul pe arterele principale din sectoarele Centru și Botanica ale capitalei. Acțiunea de simulare care va implica peste 300 de polițiști, are drept scop testarea modului de gestionare a unui asemenea eveniment de anvergură care este în premieră în Republica Moldova, sporirea securității persoanelor oficiale care vor vizita țara noastră și asigurarea securității circulației rutiere din capitală.

Mizăm pe conlucrarea cetățenilor cu forțele de ordine, conformarea la cerințele acestora, respectarea semnelor agenților de poliție, parcarea regulamentar și respectarea regulilor în trafic.

Din GMSS-CPE fac parte comunicatorii instituțiilor naționale din domeniul ordinii publice, securității și apărării naționale: Ministerul Afacerilor Interne cu Inspectoratul General al Poliției, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Inspectoratul General pentru Migrație, Inspectoratul General de Carabinieri, Academia „Ștefan cel Mare” a MAI; Serviciul de Protecție și Pază de Stat; Serviciul de Informații și Securitate; Ministerul Apărării; Procuratura Generală; Autoritatea Aeronautică Civilă; Administrația Națională a Penitenciarelor.  

GMSS-CPE recomandă tuturor persoanelor să se informeze din surse oficiale. 

Trusa medicală pentru vacanța cu copii
Articolul anterior
Nunţi celebre: Exclusiv, Cornelia şi Marcel Ştefăneţ fac dezvăluri triste din ziua nunţii lor…
Articolul următor