Lansarea catalogului Nunta by Aura – o nouă etapă, o nouă provocare!

Ziua de 27 martie 2018, rămâne a fi o zi memorabilă și plină de fast. În această zi, echipa Nunta by Aura, prin efortul de ansamblu al fiecăriu erou ce stă în spatele brandului, a reușit să-i adune la un loc pe toți prestatorii de servicii în organizarea evenimentelor. Și asta, pentru a petrece alături de ei Marea Lansare a celor două produse noi, inedite și necesare pe piața moldovenească: portalul/comunitatea prestatorilor online www.nuntabyaura.md și Catalogul-Agendă al Miresei 2018.

separator

Evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă plăcută și prietenoasă unde oaspeții au avut parte de o instruire ca la carte oferită de către experții Aurelia Gândea și interpreta Aura.

Seara petrecută în incinta grandiosului restaurant Capitoles Park, a căpătat aroma de vin proaspăt, oferit de Vinăria Brănești, și gustul divin al băuturilor alese, oferite de Călărași Divin. Nici gustările nu s-au lăsat așteptate, invitații fiind alintați la propriu de către compania Casa Rinaldi și gazda evenimentului – restaurantul Capitoles Park.

Invitații au dansat pe ritmurile pieselor Dj Oops, au cântat împreună și, cel mai important, au reușit să-și facă multe amintiri prețioase. Andrei Țurcan, Igor Țurcan și LP Studio au asigurat ședința foto-video a evenimentului. Fotografii i-au făcut pe cei prezenți să zâmbească în obiectiv, oferindu-le multă dispoziție bună.

Lansarea a fost pe măsura așteptărilor tuturor, mai ales că fiecare prestator din cadrul comunității a primit în dar Catalogul-Agendă al Miresei 2018 și a rămas plăcut surprins de modul în care echipa a reușit să prezinte și să argumenteze poziția și brandul Nunta by Aura.

Nunta by Aura le mulțumește tuturor celor care s-au implicat în realizara produselor și organizarea evenimentului!

Mai jos, vă prezentăm mai multe poze de la eveniment!

Dulciuri fără zahăr! Rețete rapide și sănătoase
Articolul anterior
Elena Băsescu a oferit primele detalii despre sarcină
Articolul următor
Alte articole interesante