Lansarea proiectului BIZPOWER – prima și cea mai mare conferință de Business din MOLDOVA

Facebook Cover - ver5BIZPOWER este primul și cel mai mare eveniment de business din Republica Moldova menit să dezvolte mediul de afaceri din țară prin împărtășirea de experiență, transfer de cunoștințe și know-how.

separator

Structurat pe durata a 2 zile (26-27 aprilie) programul de conferinţă este destinat fondatorilor de companii, antreprenorilor în serie, managerilor cu competențe decizionale, experţilor în toate sectoarele de afaceri, precum şi celor cu aspiraţii să facă parte integrantă din acest mediu divers.
În program:

4 Conferinț– cu focus pe dezvoltarea unei atitudini pozitive care să determine altitudinea proiectată, povești de succes și inspiraționale prin împărtășirea de experiență a succesului.

12 Workshopuri – cu focus pe dezvoltarea abilităților și dexterităților practice de management și leadership, precum și a celor antreprenoriale prin masterclass-uri, microtrening-uri, studii de caz și exerciții de simulare.

imagine-de-fundalBusiness networking (2 sesiuni de business networking şi 2 cine VIP) – destinat atât oamenilor de afaceri cu experiență, cât și celor începători.
Beneficiile participării la BIZPOWER:

  • Peste 50 de speakeri inspiraţionali cu poveşti de succes şi experienţă vastă
  • Schimb de idei şi contacte în sesiunile de business networking
  • Posibilitatea de a afla ultimele trenduri din lumea afacerilor: marketing, vânzări, producţie, logistică, resurse umane, finanţe, branding corporativ şi personal
  • Îmbunătăţirea atitudinii prin idei motivaţionale şi exemple de reuşită
  • Perfectionarea abilităţilor manageriale şi a celor antreprenoriale în cadrul workshop-urilor
  • Cunoştinţe noi despre dezvoltarea business-ul şi aducerea acestuia la o nouă etapă.

Evenimentul se va desfăşura în incinta Leogrand Hotel & Convention Center, iar orice informaţii suplimentare pot fi obţinute pe site-ul evenimentului www.bizpower.md.

Cavitaţia cosmetică – inamicul celulitei!
Articolul anterior
Mănâncă cu ochii!
Articolul următor
Alte articole interesante