Laura Cosoi vrea să devină mămică!

1După o relaţie de lungă durată  cu Smiley, Laura Cosoi pare să fi găsit omul potrivit- Cosmin Curticăpean, alături de care vrea să devină mămică.

separator

2„Mama actriţei (Ligia Grozdan) e profesoară de coregrafie în Iaşi şi iubeşte foarte mult copiii, iar fiica ei, Laura, a moştenit acest lucru. Deşi îl iubea pe Smiley, nu a putut trece peste faptul că el nu-şi dorea să devină părinte şi chiar repeta deseori că el vrea să mai copilărească, nu să-şi asume responsabilităţi de acest gen. Acum, când iubeşte din nou, Laura vrea cu orice preţ să rămână însărcinată, iar noul iubit pare să-i împărtăşească dorinţa. A renunţat şi la metodele de  contracepție, a povestit o sursă apropiată Laurei Cosoi.

3Frumoasa blondă a postat pe blogul personal mai multe fotografii realizate din vacanța petrecută în Seychelles, alături de noul iubit și de buna ei prietenă Adela Popescu, și partenerul acesteia, Radu Vâlcan. Laura și Cosmin se poartă ca doi adolescenți îndrăgostiți, semn că sunt fericiți împreună, iar actriţa nu s-a putu abţine să nu ia în braţe copiii pe care i-a întâlnit în vacanţă.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează un cuplu de câteva luni.

Sursa: http://www.libertatea.ro

Lenjeria perfectă pentru Valentine’s Day!
Articolul anterior
Sofia Rotaru şi Valentina Naforniţă apreciate de edilul Capitalei
Articolul următor
Alte articole interesante