Lavinia Pîrva revine la formele de dinainte de sarcină

La mijlocul lunii mai, Lavinia Pârva și-a strâns pentru prima oară în brațe băiețelul. Artista i-a dăruit lui Ștefan Bănică Jr. cel de-al treilea copil. Sarcina i-a dat bătai de cap artistei care nu a fost scutită de kilogramele în plus și retenția de apă, întâlnite în sarcină. Însă iată că vedeta revine ușor-ușor la formele de odinioară.

separator
Dacă înainte să-i dea naștere băiețelului ei, artista glumea pe seama siluetei sale mai robuste, iată că proaspăta mămică arată, după la o lună după naștere, că este în mare formă, iar lupta cu kilogramele adăugate aduce primele rezutate.

Lavinia și soțul ei, Ștefan Bănică, au fost surprinși ambii, îmbrăcați sport, în timp ce mergeau în vizită la niște prieteni. Se vede cu ochiul liber că artista este pe drumul cel bun cu silueta și că alăptarea face minuni în procesul de remodelare a corpului unui mămici. Se spune că alăptatul la sân al bebelușului este benefic atât pentru copil, cât și pentru mamă, și topește grăsimile (foto: www.click.ro). Tot pentru că se simte bine și pentru că este activă, Lavinia a publicat pe rețelele sociale și imagini de la cel mai nou videoclip, „Mamajuana”, pe care l-a lansat pe 20 iunie.

Au fost deschise aplicările pentru Competiția Globală de Idei de Afaceri Verzi! Vrei să ne reprezinți țara la Finala Globală din Amsterdam? Aplică!
Articolul anterior
O femeie care își plimba copiii într-un parc din Capitală, a fost agresată fizic de către ,,stăpânul zonei”
Articolul următor
Alte articole interesante