Lectorul universitar Alic Clefos a pierdut lupta cu o boală incurabilă. Prietenii au inițiat o campanie de susținere a familiei

Lectorul universitar al Academiei Ştefan cel Mare a MAI Alic Clefos s-a stins din viață marți, după o luptă de doi ani cu o boală incurabilă. Rudele și prietenii cer ajutorul cetățenilor pentru a-l putea readuce acasă din Portugalia, unde s-a aflat pentru tratament.

separator

,,Corpul neînsuflețit al lui Alic Clefos va fi adus în țară sâmbătă, iar toți cei care vor dori să își ia rămas bun de la el o vor putea face la biserica de pe teritoriul Cimitirului Armenesc. Duminică, sicriul va fi dus în incinta Academiei Ştefan cel Mare, apoi răposatul va fi condus pe ultimul drum și înmormântat la cimitirul Doina.

Foștii colegi de serviciu au exprimat condoleanțe familiei răposatului. „Fiind profund marcaţi de pierderea colegului, prietenului şi profesorului Alic Clefos, întregul colectiv al instituţiei exprimă condoleanţe familiei îndurerate, rudelor şi prietenilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, se menționează într-un comunicat al Academiei.

Detalii noi despre starea de sănătate a Anastasiei Zavorotniuk
Articolul anterior
Călătorie de groază pentru pasagerii unui autocar de pe cursa Bulgaria-Moldova. Călător: ,,Era cât pe ce să ne răsturnăm de două ori”
Articolul următor
Alte articole interesante