Legătura surprinzătoare dintre Prințesa Diana și celebrul serial Bridgerton

Fanii serialului Bridgerton nu se așteptau ca între celebra producție Netflix și regretata Prințesă Diana să existe o legătură. Ei bine, casa în care a copilărit Prințesa Diana a constituit o sursă de inspirație pentru Chris Van Dusen, creatorul serialului Bridgerton, așa cum chiar el a dezvăluit pe rețelele de socializare.

Chris Van Dusen a povestit pe Twitter că Althorp House, casa familiei Spencer, unde a copilărit Prințesa Diana, a fost o adevărată inspirație pentru el atunci când a început producția pentru serialul care a făcut și încă face furori pe Netflix.

„Interiorul casei în care locuiește familia Bridgerton a fost inspirat de vizita mea la Althorp, atunci când abia începusem să ne gândim la serial. Eleganță. Opulență. Și acea scară impresionantă”, a dezvăluit el.

Deși Van Dusen a făcut această dezvăluire în urmă cu aproape un an, fratele Prințesei Diana, Charles Spencer, a observat abia acum mesajul de pe Twitter și a răspuns într-un mod admirativ. „Abia acum am văzut asta – un compliment minunat pentru cei care au locuit aici înaintea mea și au făcut din Althorp House ceea ce este astăzi”.

Moșia Althorp este și locul unde Prințesa Diana a fost îngropată după decesul ei prematur din 1997 într-un accident de mașină. Ea este îngropată pe o insulă aflată în mijlocul unui lac ornamental cunoscut ca The Round Oval, aflat în grădinile din parcul Althorp.

sursa

Irina Shayk, apariție chic alături de fiica ei, în vârstă de 4 ani
Articolul anterior
Adele, apariție spectaculoasă pentru coperta Vogue și schimbările prin care a trecut în ultimii doi ani
Articolul următor
Alte articole interesante