Legătura surprinzătoare dintre Prințesa Diana și celebrul serial Bridgerton

Fanii serialului Bridgerton nu se așteptau ca între celebra producție Netflix și regretata Prințesă Diana să existe o legătură. Ei bine, casa în care a copilărit Prințesa Diana a constituit o sursă de inspirație pentru Chris Van Dusen, creatorul serialului Bridgerton, așa cum chiar el a dezvăluit pe rețelele de socializare.

Chris Van Dusen a povestit pe Twitter că Althorp House, casa familiei Spencer, unde a copilărit Prințesa Diana, a fost o adevărată inspirație pentru el atunci când a început producția pentru serialul care a făcut și încă face furori pe Netflix.

„Interiorul casei în care locuiește familia Bridgerton a fost inspirat de vizita mea la Althorp, atunci când abia începusem să ne gândim la serial. Eleganță. Opulență. Și acea scară impresionantă”, a dezvăluit el.

Deși Van Dusen a făcut această dezvăluire în urmă cu aproape un an, fratele Prințesei Diana, Charles Spencer, a observat abia acum mesajul de pe Twitter și a răspuns într-un mod admirativ. „Abia acum am văzut asta – un compliment minunat pentru cei care au locuit aici înaintea mea și au făcut din Althorp House ceea ce este astăzi”.

Moșia Althorp este și locul unde Prințesa Diana a fost îngropată după decesul ei prematur din 1997 într-un accident de mașină. Ea este îngropată pe o insulă aflată în mijlocul unui lac ornamental cunoscut ca The Round Oval, aflat în grădinile din parcul Althorp.

sursa

TikTok anunță război dezinformării! Vezi ce videoclipuri elimină imediat

TikTok luptă cu dezinformarea de pe platforma sa și interzice conținutul care contravine „consensului științific stabilit”, transmite playtech.ro.

TikTok: MSPs urged to remove Chinese-owned app from phones - BBC News

Luna trecută, TikTok și-a actualizat regulile comunității pentru a adăuga politici care interzic videoclipurile cu informații greșite despre schimbările climatice în aplicație. După cum notează The Daily Beast, schimbarea a intrat în vigoare pe 21 aprilie. Potrivit anunțului platformei, TikTok nu va mai permite conținut care „subminează consensul științific bine stabilit” cu privire la criza climatică.

Cu toate astea, platforma de socializare TikTok va permite în continuare oostarea de videoclipuri care abordează discuții despre schimbările climatice, cum ar fi politicile guvernamentale legate de acestea, atât timp cât acestea nu contravin consensului științific. Cu toate acestea, va începe să șteargă conținutul care încalcă noua sa politică, iar orice utilizator care caută informații despre climă va fi direcționat către „informații autorizate” pe care TikTok a decis să le distribuie, în parteneriat cu Națiunile Unite.

Ca referință, în anul 2022, cercetătorii de la NewsGuard au publicat un raport despre dezinformare. Astfel, ei au descoperit că TikTok este plin de informații false despre, printre alte subiecte, schimbările climatice, iar căutarea termenului aduce sugestii de căutare precum „schimbările climatice dezmințite” și „schimbările climatice nu există”. Pentru context, în perioada de vârf a pandemiei, căutarea videoclipurilor cu Covid-19 au adus, de asemenea, sugestii care includ „vaccin covid HIV”.

În plus, dezinformarea a fost răspândită în special în timpul sezonului alegerilor prezidențiale din SUA, pe platformă. Acesta a sfârșit prin a elimina peste 300.000 de videoclipuri legate de alegeri și peste 50.000 de videoclipuri care împărtășeau informații greșite despre Covid-19.

Așadar, atunci când TikTok și-a introdus noua politică privind schimbările climatice, a adăugat și noi reguli care acoperă tehnologia AI care creează conținut. Toate media manipulate sau create digital pe TikTok trebuie acum să vină cu eticheta corespunzătoare, cum ar fi „fals” sau „alterat”.

Mark Zuckerberg a postat o fotografie cu fetița cea mai mică. Internauții moldoveni l-au felicitat pe facebook

CEO-ul Meta a postat marți, 25 aprilie curent, o fotografie cu Aurelia Chan Zuckerberg care recent a împlinit o lună de viață. Este cea de-a treia fetiță a cuplului Mark Zuckerberg, în vârstă de 38 de ani, și soția acestuia, Priscilla Chan, la fel de 38 de ani. Și utilizatorii moldoveni de Facebook l-au felicitat.

Zuckerberg a postat o fotografie cu fetița mai mică. Cine l-a felicitat

„My training buddy”, a scris Mark Zuckerberg. (n.r. traducerea exactă din limba engleză ar fi amic de antrenament, doar că asemenea expresie mai este folosită atunci când un angajat nou are un anumit angajat cu mai multă experiență la care poate apela pentru ajutor, sfaturi sau formare), transmite realitatea.md.

„Felicitări cu cea mai nou membru”, a comentat administrația Facebook.

Aurelia s-a născut la o lună distanță de la ziua de naștere a mamei sale, 24 februarie. Mai are două surori: August de 5 ani și Maxima de 7 ani.

Mark Zuckerberg și soția sa, filantrop și fost medic pediatru, s-au întâlnit la coadă la toaletă la o petrecere la care participau amândoi, pe când erau studenți la Harvard, în 2003. La scurt timp, au început să se întâlnească și s-au căsătorit nouă ani mai târziu, în 2012, în cadrul unei ceremonii intime organizate în curtea casei lor, la doar o zi după ce Facebook a fost făcut public. După nașterea primei lor fiice, cuplul a anunțat într-o scrisoare publică faptul că majoritatea banilor lor vor fi donați în scopuri caritabile.

Mark Zuckerberg welcomes third daughter with wife as they share baby's  adorable name - Mirror Online

Un moldovean care lupta în Donbas, de partea rușilor, este căutat cu disperare de soție

Un moldovean, care lupta alături de separatiștii din Donbas, este căutat cu disperare de soție.

Un moldovean care lupta în Donbas, căutat cu disperare de soție

Un cetățean al Republicii Moldova, originar din satul Cotovo, raionul Drochia, a dispărut fără urmă, după ce a mers voluntar să lupte de partea separatiștilor din Donețk. S-a întâmplat încă în urmă cu zece ani, dar despre asta s-a aflat abia acum, după ce soția lui a lansat un apel către foștii săi camarazi săi de arme, transmite realitatea.md.

Mesajul disperat al soției a fost publicat pe pagina de Telegram al colonelului FSB în rezervă Igor Ghirkin–Strelkov, cel care a condus forțele paramilitare proruse, odată cu izbucnirea războiului din Donbas.

Femeia scrie că pe soțul său îl chema Vascauțan Valeriu și că nu mai știe nimic de el, încă din 2013, după ce a mers să lupte de partea separatiștilor proruși din Ucraina.

„Din surse publice am aflat că a fost ucis undeva sub Slaveansk. Ajutați-mă să obțin informații despre el sau spuneți-mi unde să mă adresez. În momentul de față eu locuiesc în Rusia, deoarece dețin cetățenia FR, dar nu am posibilitate să merg în Donețk să-l caut”, se spune în mesajul transmis lui Strelkov, pe care acesta l-a făcut public, în speranța că cineva îl va recunoaște și va putea oferi detalii cu privire la dispariția moldoveanului.

Irina Shayk, apariție chic alături de fiica ei, în vârstă de 4 ani
Articolul anterior
Adele, apariție spectaculoasă pentru coperta Vogue și schimbările prin care a trecut în ultimii doi ani
Articolul următor