Legenda televiziunii americane, Larry King, a decedat după infecția cu Covid-19

Moderatorul de televiziune american Larry King, cunoscut pentru talk-showul „Larry King Live” de la CNN (1985-2010), s-a stins din viață la 87 de ani.

Conform contului oficial de Twitter al omului de televiziune, acesta ar fi încetat din viață la clinica Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles. La început de 2021, King a fost diagnosticat cu COVID și internat în spital.

Informația a fost transmisă și de reprezentanții Spitalului din LA, conform ziarului The Independent.

Omul de televiziune fusese spitalizat la începutul acestui an, fiind diagnosticat la momentul respectiv cu noul coronavirus, conform presei internaționale.

Jurnalistul american avea probleme grave de sănătate, ce se manifestaseră în anii din urmă. King suferise în 2019 un atac cerebral şi i-a fost făcută apoi o angioplastie. În 2017, el făcuse public faptul că a primise tratament pentru cancer pulmonar. Larry King a suferit un grav atac de cord în 1987, în urma căruia a fost operat. 

În urmă cu un an, Larry King a solicitat divorțul de cea de-a șaptea soție, actrița Shawn King (61 de ani), după 22 de ani de căsătorie. Cei doi au împreună doi copii, Chance, de 21 de ani, și Cannon, de 20 de ani.

Rutele de troleibuze din Capitală în care vor apărea primele taxatoare electronice, începând din luna martie
Articolul anterior
Miliardarul şi filantropul Bill Gates a primit prima doză de vaccin împotriva Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante