Legendarul tenisman Roger Federer a donat 13,5 milioane de dolari și a deschis 81 de școli în Africa

A dona chiar și puțin pentru o cauză nobilă face diferența. Legendarul tenisman elvețian Roger Federer, însă, a donat 13,5 milioane de dolari pentru a deschide 81 de școli în Africa. O sumă impresionantă scoasă din propriul buzunar pentru a face fericiți niște copii și a-i ajuta să prospere în viață.

separator
Tenismanul Roger Federer a făcut câteva lucruri extraordinare pe gazon, dar și în afara terenului. Roger Federer a cheltuit o sumă colosală de 13,5 milioane de dolari pentru a inaugura 81 de școli din Africa.

Oamenii nevoiași și cei în vârstă cred că cei care le oferă o mare asistență sunt adevărații Zei. Sportivii iconici sunt destul de des cunoscuți că donează bani celor nevoiași, oferă un ajutor deosebit în situații de criză. În acest caz, Roger Federer este unul dintre sportivii superiori care a făcut ceva grozav care nu poate fi exprimat în cuvinte, scrie theyouth.in.

Și-a stabilit stabili planul său principal a fost de a face schimbări considerabile în ceea ce privește educația copiilor. Superstarul de tenis a înființat deja 80 de școli timpurii în Malawi (Africa). Fundația tenismanului a schimbat viața a peste 150.000 de copii din Malawi până în 2021, conform rapoartelor Business Standard.

„Cred că fiecare copil mic ar trebui să aibă posibilitatea de a petrece câțiva ani într-un astfel de centru, deoarece educația timpurie este fundamentul învățării”, a spus Federer la vizitarea școlii.

Intențiile lui Roger Federer sunt destul de clare. Cu 15 proiecte care funcționează în Elveția, Malawi, Botswana, Namibia, Africa de Sud, Zambia și Zimbabwe, „Fundația Roger Federer” pare să fi atras atenția în lumea modernă. Și-a stabilit obiectivul schimbării vieții unui milion de copii.

Formația Subcarpați și Surorile Osoianu au lansat videoclipul piesei ,,Limba Română”
Articolul anterior
Andreea Bălan nu mai poate face copii niciodată: ”A fost o decizie de viață și de moarte!”
Articolul următor
Alte articole interesante