Leonardo DiCaprio a salvat un om de la înec. ,,Avea o șansă la un miliard”

Leonardo DiCaprio este de admirat pentru faptul că a salvat un om de la înec. S-a întâmplat pe 30 decembrie, în timp ce actorul era în vacanță cu iubita sa.

separator
O sursă a confirmat pentru Daily Mail că actorul de la Hollywood, în vârstă de 45 de ani, era în vacanță la bordul unui iaht, în apropiere de St. Barts, când a salvat un om care se zbătea să supraviețuiască în apele învolburate de 11 ore.

Actorul era în vacanță, alături de iubita lui, Camila Morrone (22 de ani), pentru a sărbători anul nou pe plajă, la soare. Operațiunea de salvare a avut loc pe 30 decembrie, când căpitanul ambarcațiunii pe care se afla DiCaprio a auzit că un francez de 24 de ani căzuse la bordul unui vas de croazieră.

Actorul a fost de acord să pornească în căutarea bărbatului dispărut și, după câteva ore de navigat în ape învolburate, cei de pe iaht l-au zărit pe omul aflat la ananghie. DiCaprio, cu ajutorul echipajului, l-a scos pe bărbat din apă, chiar înainte de căderea serii, în timp ce o furtună teribilă se anunța în zonă.

Ambarcațiunea lui DiCaprio a fost singura care l-a căutat pe bărbatul dispărut, care în mod cert ar fi murit în mijlocul oceanului. De fapt, căpitanul iahtului a descris operațiunea de salvare drept ”o șansă la un miliard”, raportează stirileprotv.ro.

Foto: Profimediaimages.ro

Horia Brenciu a povestit cum l-a adoptat pe Toma, fiul său
Articolul anterior
De Crăciun pe stil vechi, Anastasia Lazariuc a fost invitată în platoul emisiunii ,,La Măruță”
Articolul următor
Alte articole interesante