Leonardo DiCaprio s-a căsătorit cu Camila Morrone şi va fi tată?

Leonardo DiCaprio pare că a renunţat la burlăcie, la 45 de ani, şi-a căsătorit cu iubita lui mai mică cu 23 de ani, cel puţin asta vuieşte presa din întreaga lume. Ba mai mult, Camila Morrone, logodnica de 22 de ani a cunoscutului actor, ar fi însărcinată, scrie okmagazine.ro, potrivit presei de peste Ocean.

separator
Se presupune că cei doi au decis să îşi unească destinele după Premiile Oscar, eveniment unde au apărut pentru prima dată împreună. Acest lucru a fost, de asemenea, neobişnuit, deoarece Leo este însoţit întotdeauna la fastoasă gală de mama sa.

Conform OK! Magazine, Leonardo a cheltuit patru milioane de dolari pentru nunta secretă şi nu a existat niciun acord prenupţional. Starul hollywoodian nu a fost niciodată căsătorit, iar dacă zvonurile că frumoasa Camila este însărcinată sunt adevărate, acesta va fi primul său copil.

DiCaprio şi Camila sunt împreună din 2017, dar se afişează rar în public. Leonardo a cunoscut-o pe Camila prin intermediul unui prieten apropiat, nimeni altul decât Al Pacino. Faimosul actor de 79 de ani a avut o relaţie de lungă durată cu mama lui Camila, Lucila Solá.

Declarația moldovencei diagnosticată cu noul coronavirus în Italia. Cum se simte?
Articolul anterior
Natalia Gordienko, alături de câștigătoarea Eurovision România, Roxen!
Articolul următor
Alte articole interesante