Leonardo DiCaprio, surprins alături de noua cucerire! Tânăra are 23 de ani și este fiica unui actor celebru

Leonardo DiCaprio a fost surprins în compania actriței și modelului Victoria Lamas, la un restaurant, unde au părut că s-au distrat pe cinste.

Leonardo DiCaprio a fost văzut luând cina cu modelul Victoria Lamas, care este cu 25 de ani mai tânără decât el, la Hollywood, marți seara. Actorul în vârstă de 48 de ani și modelul în vârstă de 23 de ani au fost văzuți părăsind separat clubul The Bird Streets înainte de a se urca împreună într-o mașină, conform fotografiilor obținute de Daily Mail.

Leonardo DiCaprio și Victoria Lamas, surprinși împreună la un restaurant

DiCaprio părea să se distreze cu actrița din Talk Later, fiind văzut râzând cu ea în timp ce pleca cu mașina. Lamas a avut o apariție chic într-un top negru cu decolteu adânc, cu pantaloni negri asortați și o jachetă de piele neagră. Ea și-a aranjat părul în bucle lejere și a optat pentru un machiaj natural.

Lamas, care este fiica actorului Lorenzo Lamas, cunoscut pentru rolul din Falcon Crest, este artistă, actriță și model, cu aproape 23.000 de urmăritori pe Instagram, unde postează despre călătoriile, prietenii și show-urile sale de modeling. Ea a avut roluri în scurtmetraje precum The Last Thing the Earth Said, Two Niner și A Virtuous Role, precum și roluri mici în alte emisiuni TV și filme, conform paginii sale de pe IMDb.

sursa

Fostul deputat rus Ilya Ponomarev: ,,Regiunea transnistreană va dispărea odată cu regimul Putin”

Fostul deputat al Dumei de Stat a Rusiei și omul de afaceri Ilya Ponomarev declarat într-un interviu în exclusivitate pentru TVR Moldova că principalul motiv care determină existența Transnistriei este de ordin financiar, o gaură neagră unde se face contrabandă, scheme financiare, scheme energetice, iar dacă nu ar fi fost toate astea această istorie era de mult închisă. Ilya Ponomarev consideră că atunci când nu va mai exista regimul Putin aceste formațiuni separatiste nerecunoscute vor dispărea foarte rapid.

FLASH on Twitter: "1/2 ⚡The former deputy of the State Duma Ilya Ponomarev  said that a representative of Putin's inner circle sent a signal to the  West about the desire to negotiate.

Ilya Ponomarev: ,,Kremlinul poate merge la orice acțiuni, dar eu zic să nu vă faceți griji. Dacă există acolo un plan înseamnă că sigur nu va fi realizat așa cum am văzut în nenumărate rânduri. Inițiativa personală a unor „cetățeni talentați” care se desfășoară în spațiul mai puțin public și cu un suport financiar puternic, acestea pot avea efect. Așa cum a fost elaborarea planului Kozak (plan de reglementare a conflictului transnistrean prin federalizarea RM) sau atunci când se duceau anumite înțelegeri de culise cu Vlad Plahotniuc sau cu Igor Dodon, aceste înțelegeri puteau funcționa deoarece la bază stăteau interese financiare, dar planurile despre care se discută în acest moment la voi, cred că puteți dormi liniștiți, ele nu vor avea nici o dată sorți de izbândă”.

,,Lozinca regimului Putin este: banii înving tot. Acesta este principiul după care ei se conduc, pentru ei cel mai important este să găsească o simbioză financiară. Modul în care oamenii de la Kremlin pot câștiga mulți bani și modul în care partenerii lor pot să câștige. Acești oameni cred doar în asemenea relații deoarece ei consideră că doar asemenea relații sunt viabile și puternice. Ei nu cred că unii oameni pot acționa în baza unor convingeri, pentru ei este un comportament straniu, ei cred că în spatele unor asemenea oameni pot sta servicii secrete străine, dar când e vorba de bani pentru ei este totul clar, unde este interesul financiar, există interes pentru Kremlin lucrurile sunt clare. De aceea ei mereu caută asemenea scheme care permite în primul rând curatorului de la Moscova să câștige bani, în al doilea rând să poată câștiga cel pe care îl curează și în ultimă instanță să fie realizate anumite acțiuni cu care să poți să mergi să raportezi șefilor de mai sus. Aceștia sunt cei trei piloni de bază pe care se ține politica externă a Rusiei”. Interviul integral poate fi urmărit aici.

Steven Seagal: Mai mult de jumătate dintre americani îi iubesc pe ruși

Coreea de Nord îl are pe Dennis Rodman. Rusia îl are pe Steven Seagal. Actorul din „Under Siege” a fost decorat cu medalia Ordinul Prieteniei după ce l-a susținut continuu pe președintele Vladimir Putin chiar și pe fondul invaziei din Ucraina.

Dr. Ian Garner on Twitter: "Vladimir Putin has awarded Steven Seagal the  Order of Friendship for his contribution to “international cultural and  humanitarian cooperation.” Seagal's only global humanitarian act has been to

Seagal a acuzat guvernul Statelor Unite că a cheltuit „miliarde de dolari pe dezinformare, minciuni” în mass-media, pentru a „încerca să discrediteze, să demoralizeze și să distrugă moralul emergent al Rusiei”, în timpul unui eveniment organizat de Mișcarea Internațională a Rușilor la Moscova, transmite Protv.ro.

„Mai mult de jumătate dintre oamenii din America iubesc, de fapt Rusia, și îi iubesc pe ruși și știu că sunt mințiți. Tatăl meu era rus pur și am fost crescut într-o gospodărie rusă pură, pentru că mama mea era complet imersată în cultura rusă și nu avea părinți. Așa că am crescut cu cultura rusă” – a spus Seagal.

Actorul născut în Michigan, SUA, a continuat: „Am crescut iubind Rusia și iubind tot ceea ce am învățat despre ea de la o vârstă foarte fragedă. Cât despre mine, sunt un milion la sută rusofil și un milion la sută rus”.

Seagal a fost numit reprezentant special al Ministerului rus de Externe pentru relațiile umanitare ruso-americane în 2018. Medalia Ordinului Prieteniei din acest an a fost pentru a celebra „marea contribuție a lui Seagal la dezvoltarea cooperării culturale și umanitare internaționale”, după cum a spus Putin.

În 2020, Seagal a înregistrat un mesaj de ziua lui Putin, spunând: „Astăzi este ziua de naștere a președintelui Putin. Cred doar că acum trăim în vremuri foarte, foarte grele. El este unul dintre cei mai mari lideri mondiali și unul dintre cei mai mari președinți din lume. Și chiar sper și mă rog ca el să primească sprijinul, dragostea și respectul de care are nevoie. Și că toate necazurile care se întâmplă acum se vor sfârși în curând, iar noi vom trăi într-o lume a păcii.”

„Să creadă cineva că Vladimir Putin a avut ceva de-a face cu falsificarea alegerilor sau chiar că rușii au acest tip de tehnologie, este o prostie. Iar acest tip de propagandă este cu adevărat o diversiune… pentru ca oamenii din Statele Unite ale Americii să nu vadă cu adevărat ce se întâmplă.” – a mai spus actorul.

Seagal a fost interzis în Ucraina, fiind considerat o amenințare la adresa securității naționale.

Sportivii moldoveni Eugen Mihalcean si Radu Lefter au obținut medalii de bronz la Europenele U23

În ziua a șasea a Campionatului European de Lupte care are loc la București, reprezentantul Republicii Moldova Eugen Mihalcean a reușit să obțină medalia de bronz la categoria de până la 79 kilograme (U-23), după ce l-a învins pe reprezentantul gazdelor, Marian Subțirică. Eugen este elevul Școlii Sportive Rezerve Olimpice, Maestru al Sportului.

Radu Lefter a obținut, de asemenea, medalia de bronz în limitele categoriei de 97 de kg, el s-a impus în finala mică, obținând victorie asupra sportivului din Ucraina. Radu este Maestru Internațional al Sportului, sportiv la Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale.

Inna, dezvăluiri despre relația cu Deliric: „Sunt foarte fericită, iubesc și…”
Articolul anterior
Un vin spumant moldovenesc s-a clasat în TOP 50 vinuri ale lumii conform concursului internațional desfășurat în Canada.
Articolul următor