Leonid Iacubovich locuiește într-o casă de lux. Cum arată conacul de 7 milioane de dolari?

Leonid Iacubovich este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți prezentatori TV din Rusia. Faimosul prezentator nu deține multe bunuri imobiliare: doar un apartament cu două camere în centrul Moscovei și o casă de lux în afara orașului. Leonid Iacubovici ascunde cum arată conacul său, dar apartamentul poate fi văzut în toată splendoarea sa.

separator

În ciuda faptului că apartamentul are doar 2 camere: o cameră de zi și un dormitor, există suficient spațiu pentru întreaga familie.

Sufrageria

Camera de zi este împărțită în două părți: o zonă de relaxare și o zonă de luat masa. În mijlocul camerei există un șemineu, pe care soția lui Leonid îl decorează cu grijă cu flori. Întreaga cameră este realizată într-un stil clasic, iar culorile deschise predomină, pentru a face vizual spațiul mai mare.

Tot mobilierul are, de asemenea, nuanțe deschise, ceea ce face camera mai luminoasă.

Zona de luat masa este realizată din materiale scumpe de înaltă calitate, în mijloc există o masă mare din lemn natural.

Dormitorul

Un pat mare spațios este atributul principal al acestei camere. Pietrele laterale ale acesteia sunt realizate din piele ecologică și arată elegant.

Pereții din dormitor sunt acoperiți cu picturi, iar pe ferestre sunt montate jaluzele care blochează lumina, astfel încât să poți dormi liniștit în timpul zilei.

Baia

Baia este realizată în stil englezesc. Toate instalațiile sanitare sunt de înaltă calitate și costisitoare. Pardoselile din cameră sunt bineînțeles încălzite, iar baia în sine este acoperită cu un strat care o protejează de praf.

În general, apartamentul este foarte elegant și, cel mai important, întregul spațiu este folosit cu înțelepciune.

Conacul de lux

În ceea ce privește conacul, întins pe o mie metri pătrați, acesta poate fi văzut doar din exterior.Potrivit presei din Rusia, costul acestuia se ridică la 7 milioane de dolari. Nu este surprinzător nici faptul că un astfel de conac luxos are un sistem de securitate modern și scump. 

Rezistența la antibiotice – o amenințare pentru sănătatea populației țării noastre. De ce este periculos să folosim irațional tratamentul cu antibiotice?
Articolul anterior
Apartamentul Maiei Sandu este păzit de ofițerii Serviciului de Protecție și Pază de Stat
Articolul următor
Alte articole interesante