Lev Leshchenko, despre Buzova și Morgenstern

Artistul Popular al Rusiei, Lev Leshchenko, a venit cu o apreciere privind munca artiștilor populari în 2021. Lev Leshchenko spune că melodiile Olgăi Buzova, în vârstă de 35 de ani, și ale lui Morgenstern, în vârstă de 22 de ani (Alisher Valeev), nu au niciun sens.

Artistul Popular al Rusiei este foarte îngrijorat de faptul că tinerii sunt educați cu muzică de calitate scăzută, care promovează idealuri false.

În cadrul unui interviu, Lev Valerianovich a spus că aceste cântece sunt efemere, care apar și dispar fără urmă, fără a lăsa urme sau beneficii.

„În ceea ce privește arta, în special creativitatea modernă, aceasta sunt ca ,,produse de coacere timpurie”: care apar rapid, sunt folosite, se dizolvă și dispar undeva. Îi am în vedere pe același Morgenstern, aceeași Buzova”, a remarcat Leshchenko.

,,Cea mai populară fată din Rusia” îl nedumerește pe interpretul legendar:

,,Cine este ea – artistă, dansatoare, poetă sau compozitoare?” Lev Leshchenko spune că a fost „luminat” de o cunoștința a sa din industria spectacolului și industria televiziunii. Aceasta i-a explicat că fosta participantă și prezentatoare ,,Dom-2” este ,,vedeta media”.

„A apărut un nou simbol sau denumire – vedeta media. Tinerii îi urmează. De ce? Pentru că tinerii sunt purtătorii a tot ce este nou. Și este clar că se străduiesc să urmărească, și nu așa cum făceau înainte, prin ceea ce știau deja, prin cunoștințe dobândite în familie sau la școală”, a continuat interpretul.

Lev Leshchenko a lăudat tinerii pentru că vor să se dezvolte și să avanseze. Dar, în opinia sa, lucrările multor dintre idoli nu le aduc ceea ce vor. „Aceasta este problema, pentru că nu există educație clasică. Și se dovedește că „tum-boom-tum” și două cuvinte care pot fi interpretate după cum doriți sunt apreciate”, a spus artistul în emisiunea ,,Legend” de la RTVI.

Cavaler deplin al Ordinului Meritului pentru Patrie, Lev Leshchenko spune că încearcă să fie la curent cu ,,despre cine se discută și de ce”.

„Am citit și am privit – pot spune ceva despre Morgenstern, sau despre același Oxxxymiron, sau despre Grechka, sau despre Klava, i-am ascultat… Dar mă consider o persoană cultivată și încerc să-mi mențin atenția pe lucruri de care am nevoie ca profesionist”, a rezumat artistul.

Șofer scos dintr-un șanț pe traseul Chișinău-Ungheni. Care este starea drumurilor din țară
Articolul anterior
Artistul Iaroslav Sumishevsky și-a pierdut soția
Articolul următor
Alte articole interesante