Lichidare de stoc la Walkmaxx! Reduceri de până la 88%! Alege perechea potrivită de la doar 199 lei!

De 10 ani, Walkmaxx este alături de oamenii care optează pentru încălțămintea calitativă, comodă și stilată. Și pentru că ți-a câștigat încrederea, Walkmaxx a decis să-ți facă o surpriză de zile mari: Îți oferă Reduceri de la -40% până la -88%, prețurile încep de la doar 199 Lei. Golește stocurile și bucură-te din plin de plimbările primăvăratice, în cea mai comodă și mai elegantă încălțăminte.

separator

Lichidare de stoc la Walkmaxx! Reduceri de până la 88%! Alege perechea potrivită de la doar 199 lei!

Mai mult, poți procura încălțăminte pentru orice sezon. Walkmaxx îți pune la dispoziție o gamă largă de modele de cizme de iarnă, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, teniși comozi pentru vară și primăvară, pantofi eleganți pentru toamnă și sigur că nu am uitat nici de sandale pentru cel mai așteptat anotimp al anului.

Indiferent de vârstă, de stilul vestimentar și de preferințe, la Walkmaxx sigur vei găsi perechea potrivită. Prețurile sunt atât de mici, încât poți procura atât pentru tine, cât și pentru cei dragi, ce poate fi mai plăcut decât un cadou frumos și util din partea celor apropiați. Îți poți bucura întreaga familie cu minim efort și cel mai important… cu maximă economie. Procură mult, cheltuie puțin.

Dar, nu uita, Oferta este limitată. Poți beneficia de aceasta doar în perioada 25-31 mai 2020.  Astfel, anunță toți prietenii, rudele, cunoscuții și hai la shopping. Nu uita să faci ordine pe rafturile cu încălțăminte și să pregătești loc pentru noii tăi prieteni de drum. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de Ofertă este să accesezi pagina Walkmaxx Moldova, să vizitezi magazinele Top Shop din toată țara sau să ne contactezi la numărul 022 264 195. Spor la shopping!        

Descoperă o nouă gamă JUNIOR din cărnița de pui și curcan – alegerea perfectă pentru toata familia!
Articolul anterior
Grădinițele din Capitală rămân închise până pe 30 iunie
Articolul următor
Alte articole interesante