Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, ar fi murit după o intervenție pe cord

Dictatorul din Coreea de Nord, Kim Jong-un, în vârstă de 36 de ani, a murit sau este pe patul de moarte, fără speranțe de recuperare, transmite presa din China și Japonia, potrivit New York Post și stirileprotv.ro.

separator
Jurnalistii din regiune au afirmat că dictatorul nord-coreean Kim Jong-un a murit sau este într-o „stare vegetativă” în urma unei intervenții chirurgicale pe inimă.

Directorul adjunct al postului de televiziune HKSTV din Hong Kong a declarat că „o sursă foarte solidă” confirmă decesul lui Kim Jon-un, transmite Metro.

Vineri, revista japoneză Shukan Gendai a raportat că liderul nord-coreean se află într-o „stare vegetativă” după ultima intervenție la care a fost supus.

China a trimis în Coreea de Nord o echipă de experţi medicali pentru a oferi consiliere cu privire la Kim Jong Un, declară trei surse pentru Reuters.

Sursa citată scrie că nu a putut să stabilească imediat ce înseamnă acest lucru cu privire la starea sănătăţii dictatorului nord-coreean, în contextul în care mai multe publicaţii sud-coreene şi americane au dezvăluit marţi că acesta s-ar afla într-o stare gravă în urma unei operaţii cardiovasculare.

Presa nord-coreeană păstrează tăcerea despre acest subiect.

O doctoriță din Suceava și-a găsit anticorpi la Coronavirus
Articolul anterior
Încă 70 de persoane, externate după ce s-au vindecat de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante