Lilu, cu sapa în mână la prășit. Își ajută și acum părinții când este nevoie

În acest weekend, Lilu a muncit pe câmp. Pentru că se afla la țară, iar părinții se pregăteau să meargă la muncă pe câmp, Lilu nu a putut sta deoparte, așa că a dat o mână de ajutor, așa cum făcea în adolescență.

Puține vedete s-ar lăsa fotografiate nemachiate, dar mai ales cu sapa în mână. Lilu a făcut-o chiar astăzi amintindu-și de anii de-acasă.

,,În copilărie – chin.
Acum – relaxare, contemplare și teleportare în copilărie.

Multe hectare de porumb, sfeclă, floare soarelui am prășit cât eram acasă. Trebuia să ne trezim de dimineața și ne luam sapele pe umăr și merindele în torbiță. Cu câr, cu mâr dar mergeam după ai noștri. De mici am fost învățați sa prețuim munca noastră și a altora.

Știu ca mulți copii acum muncesc cum pot alături de părinții, buneii lor – pentru voi am un mesaj. Atunci când va punem mâinile în sape și va odihniți un pic uitându-vă în zare să știți că puteți deveni ORICINE doriți să fiți. Și acum cum dați din sape, pe urmă va trebui să dați din coate. Viața oferă multe posibilități celor care visează și muncesc din greu”, scrie Lilu într-o postare pe Instagram.

Prezentatoarea mai povestește că, în timp ce ea muncea, fetița sa cea mică culegea buruieni înflorite pe care i le punea în buzunare și în păr. ,,Cine a prășit după câteva zile bune de ploi știu că fără a curați sapa nu te descurci, exact asta făceam în momentul pozei”, mai spune prezentatoarea.

Lilu a primit multe aprecieri și comentarii la această postare. Internauții și-au amintit momente din copilărie:

,,Tot mă teleportez în copilărie și vârsta adolescenței atunci când mă duc să ajut părinții la prășit”, ,,Îmi aduc aminte de această copilărie. Am avut norocul doar la hectare la bunica. Oricum e o nostalgie”, ,,Si acum părăsesc la câțiva metri de tine”, ,,Prășitul ca prășitul nu tare ne plăcea, dar trebuia, cel mai mult ne plăcea mâncarea de deal..”, ,,Așa era toată vara în copilărie, ne bucuram enorm când erau sărbători, ne îmbrăcam frumos, curat și hai la Nistru la bronzat..”, au scris urmăritorii virtuali.

Trei fetițe au ajuns la spital după ce au fost spălate pe cap cu insecticid
Articolul anterior
Cutremurător. Un bărbat căutat de Interpol s-a sinucis împreună cu fiica sa de 6 ani. S-a aruncat de la etajul 17
Articolul următor
Alte articole interesante