Lilu, de ziua mamei sale: ,,Azi nu o pot îmbrățișa așa ca în poză”

Lilu și-a sărbătorit recent mama, iar cu această ocazie prezentatoarea TV i-a dedicat ființei care i-a dat viață un mesaj deosebit. Mai ales că anul acesta este unul special pentru mămica lui Lilu, aceasta fiind lucrător din sistemul de sănătate.

separator

,,Azi e ziua Ei. 🥳⁣. A femeii care m-a învățat să râd în hohote atunci când vreau, să plâng atunci când are nevoie sufletul meu.

Să fiu adevărată, sinceră și să pretțuiesc oamenii… nu lucrurile.

Sunt o norocoasă că sunt fiica ei, pentru că am crescut în dragoste și grijă, tot de ce are nevoie un copil sa crească un matur fericit. ⁣

Îți mulțumesc, MAMA, sa fii sănătoasă și ocrotita de rele 🙏🏼♥️⁣

P.S. Azi nu o pot îmbrățișa așa ca în poză, e din arhivă atunci când nu aveam emoții de fiecare data când era la serviciu. Atunci când nu o sunam în fiecare zi să văd dacă nu are febră, dacă se simte bine. E o curajoasa și încăpățânată☺️ am rugat-o de nenumărate ori sa stea acasă. Mai ales de când în echipa sa are colegi bolnavi de Covid. Ea mă “pune în caloși” și îmi zice “dacă n-am să merg eu, n-o să meargă al doilea, atunci cine o să ajungă la oamenii care au nevoie de ajutor. Tocmai de asta acum mai mult ca niciodată îmi doresc să fie sănătoasă”, a menționat Lilu, într-o postare recentă, publicând o fotografie alături de mama sa.

Țara care va oferi Moldovei un milion de dolari pentru lupta cu Covid-19
Articolul anterior
Vedeta din Moldova care a dat busna la București, îndată după eliminarea carantinei
Articolul următor
Alte articole interesante