Lilu, mesaj emoționant în memoria fratelui său, pe care l-a pierdut acum 5 ani

Lilu a publicat un mesaj emoționant în amintirea fratelui ei mai mic, care și-a pierdut viața prematur, într-un accident rutier acum cinci ani, lăsând în inimile celor dragi un gol imens.

separator
Totodată, prezentatoarea TV a lansat un apel pentru cei care urcă zilnic la volan și își asumă responsabilitatea pentru propria viață și a celor din jurul lor!

,,5 ani de când nu îl mai pot tine de mâna pe Andrușa. Atât de mult timp a trecut. Atât de mult gol a lăsat.

Va fi tânăr mereu, va fi mereu fratele meu. Oriunde si in orice timp s-ar afla îl voi iubi. Pentru ca DRAGOSTEA nu cunoaște limite, nici spațiul nici timpul nu îmi va lua fratele din inima mea.

Uneori ma gândesc dar oare cum ar fi fost viața lui – oare era căsătorit acum? Oare as fi ținut acum nepoții mei in brațe, le-as fi fost și lor Nana. Realitatea însă e dura – îl văd doar in albumele cu poze și in cimitir, pe o piatra rece. Acolo unde ultima data l-am mângâiat și i-am spus TE IUBESC. Cine, ce i-a curmat viața? ALCOOLUL. VITEZA. IRESPONSABILITATEA. Încă o data vreau sa rog din propria durere trăită – #stopalcoollavolan Nu fiți ucigași, nu lăsați in urma părinți și frați îndurerați”, a scris Lilu, pe pagina personală de facebook.

Cum și-a sărbătorit Cornelia Ștefăneț ziua de naștere. Soțul i-a făcut o surpriză de neuitat!
Articolul anterior
A trăit toată viața într-un sat din Marea Britanie, fără să spună nimănui că e milionară. Ce s-a întâmplat după moartea ei?
Articolul următor
Alte articole interesante