Lilu a oferit detalii despre starea de sănătate a mamei sale: ,,Bunica Iulia e bine”

Lilu a revenit cu vești îmbucurătoare despre starea de sănătate a mamei sale, care a fost internată la reanimare în urma unui accident grav produs în urmă cu câteva zile în raionul Drochia.

separator
Întreg echipajul unei ambulanțe care staționa pe marginea unui drum a fost grav rănit, după ce un tânăr beat s-a izbit în plin în mașina de la urgență. În timp ce șoferul ambulanței a decedat, celelalte persoane au fost internate în spital cu diverse traumatisme.

Pe 5 octombrie, Lilu scria pe o rețea de socializare următoarele: ”Ieri era la serviciu în ambulanța care stătea pe marginea drumului așteptând în mașina defectată să vină o altă mașina să ii ia (pe mama sa și șoferul ambulanței n.r.). A ajuns mai repede însă în ei un șofer băut, care a intrat cu viteză în ei. Colegul de muncă al mamei, șoferul, alături de care au stat ieri toată ziua și au glumit … astăzi e mort.”

Ieri însă, Lilu a revenit cu vești optimiste și a anunțat că ”Bunica Iulia e bine. Conștientă. Mai stă azi la terapie intensivă la Bălți și mâine o transferăm la Chișinău pentru a fi operată”.

Prietenii virtuali au transmis mesaje de susținere pentru cei care au avut de suferit în accidentul de la Drochia.

sursa: mamaplus.md

Un tănăr a căzut în gol de la etajul 5 al unui bloc din capitală, după ce a fost lovit de un amic
Articolul anterior
NAOBAY – cu grijă pentru oameni și pentru mediul înconjurător
Articolul următor
Alte articole interesante