Lisa Marie Presley a fost înmormântată. Sute de persoane au mers la conacul care i-a aparținut lui Elvis ca să-i aducă un omagiu

Lisa Marie Presley, singura fiică a lui Elvis Presley, decedată la 54 de ani, a fost înmormântată duminică, 22 ianuarie, la Graceland, conacul din statul american Tennessee pe care l-a moștenit de la tatăl său, relatează agenția Reuters, citată de Agerpres.

Lisa Marie Presley a fost înmormântată. Sute de persoane au mers la conacul care i-a aparținut lui Elvis ca să-i aducă un omagiu

Sute de persoane au mers la Graceland pentru a-i aduce un omagiu Lisei Marie Presley, care a fost înmormântată lângă fiul său, decedat în 2020, și lângă celebrul ei tată.

În cadrul ceremoniei de pe peluza din fața Graceland, au cântat artiști precum Alanis Morissette, Billy Corgan și Axl Rose.

„Inima noastră este frântă, Lisa, și te iubim cu toții. Lisa Marie Presley a fost un simbol, un model, un supererou pentru mulți oameni din întreaga lume”, a declarat mama ei, Priscilla Presley.

Lisa Marie Presley a murit pe 12 ianuarie, în urma unui stop cardiac. Cu două zile înainte de deces, fiica legendarului cântăreţ rock’n’roll a participat împreună cu mama sa la decernarea Globurilor de Aur, unde premiul pentru cel mai bun actor i-a revenit lui Austin Butler pentru rolul lui Elvis, din filmul cu același nume.

Lisa Marie Presley mai are trei fiice: Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, şi gemenele Finley şi Harper Lockwood, în vârstă de 14 ani. Fiul ei, Benjamin Keough, a murit în 2020, la 27 de ani, o moarte considerată sinucidere de către medicul legist din comitatul Los Angeles.

Având 9 ani când Elvis Presley a murit, Lisa Marie şi-a început cariera muzicală în anii 2000. Albumele sale „To Who It May Concern” şi „Now What” au ajuns în top 10 al clasamentului Billboard 200.

Lisa Marie Presley a avut în total patru mariaje. A fost căsătorită cu Michael Jackson între anii 1994 și 1996 și cu actorul Nicholas Cage din 2002 până în 2004.

Ambuteiaje kilometrice în Capitală, în urma unui accident la sensul giratoriu de pe bulevardul Renașterii

Un accident produs la sensul giratoriu din apropierea Circului din Chișinău a creat ambuteiaje masive.

Potrivit informațiilor preliminare, două autoturisme au intrat în coliziune.

Deocamdată, nu se cunosc detalii despre victime. Vom reveni cu detalii.

Concurenta Rusiei la ,,Miss Univers” refuză să se întoarcă în țara natală după finalizarea concursului. Tânăra a decis să rămână în SUA și se ascunde

Rusoaica Anna Linnikova, concurenta Rusiei la „Miss Univers”, se ascunde în SUA după finalizarea concursului. Modelul refuză să se întoarcă în Rusia și nici nu vrea să spună unde se află exact în acest moment.

Неужели я не могу»: «мисс Россия» Анна Линникова заявила о жизни в США -  Экспресс газета

Anna Linnikova nu a intrat în top 16 și a refuzat să se întoarcă acasă după concurs. Rusoaica se ascunde în Statele Unite și se teme de amenințările care îi sunt trimise.

Linnikova, care a încercat să se împrietenească cu reprezentanta Ucrainei, Victoria Apanasenko, călătorește acum.

,,Acum călătoresc prin America și din motive de siguranță, încă o dată, nu-mi dezvălui coordonatele exacte”, a declarat rusoaica într-un interviu acordat presei ruse.

Tânăra continuă să viseze la o carieră de model.

Модель Анна Линникова рассказала о травле после конкурса "Мисс Вселенная"

Concursul din acest an a fost câștigat de reprezentanta SUA, R’Bonnie Gabrielle.

Un muncitor francez a câștigat 17 milioane de euro la loto, după o greșeală care i-a schimbat total destinul

A vrut să joace la loto pe vineri, 13, dar din greșeală a bifat căsuța pentru sâmbătă. Nu a bănuit nicio clipă că dintr-o eroare avea să i se schimbe viața total.

Un muncitor din Franța a câștigat 17 milioane de euro, crezând că joacă pentru tragerea de vineri, 13 ianuarie, doar că a bifat data de sâmbătă. Iar combinația de numere s-a dovedit a fi cea potrivită, potrivit unui comunicat de presă al FDJ publicat joi.

I s-a prezis un câștig mare în urmă cu 20 de ani

Când și-a verificat biletul, omul era convins că a jucat cu o zi înainte și deci a pierdut. Doar că exact înainte de a merge dezamăgit la culcare a primit o notificare de la FDJ care îi dădea fericita veste. „În ziua aceea, trebuie să fi avut o stea norocoasă deasupra capului meu”, a declarat bărbatul când i-a fost înmânat premiul.

Și-a trezit soția și i-a spus că a câștigat 17 milioane de euro și au început să facă planuri pentru noua lor viață până în zori. „Este începutul unui nou început”, a mai spus el.

Milionarul își propune acum să-și părăsească slujba de muncitor pentru a-și înființa propria afacere, a cumpăra o casă în nordul Franței, a călători mai mult cu familia, dar mai ales… pentru a consuma produse de mai bună calitate. „În loc să-mi cumpăr carnea din supermarketuri, acum voi merge la măcelar”, a spus el.

Cu banii în sfârșit în buzunar, bărbatul se poate apuca să cumpere cadoul promis soției sale. „Când am întrebat-o ce o va face cea mai fericită, nu a ezitat nicio secundă: un grătar electric”, a spus norocosul milionar.

Jucătorul norocos a mai povestit că un prieten al familiei i-a prezis că într-o zi va câștiga o sumă mare de bani la loterie. Se întâmpla în urmă cu aproximativ douăzeci de ani. „Pe atunci, nu credeam deloc în darurile lui, dar acum, cu atât mai mult”, a mărturisit el, amuzat.

sursa

Grav accident rutier în apropiere de Sculeni. O femeie a fost lovită mortal pe marginea unui carosabil
Articolul anterior
Un politolog de la Kiev explică de ce crede că amenințările Rusiei cu un mare război sunt „metode de a speria Occidentul”
Articolul următor