Lista spitalelor din țară care au beneficiat de ajutorul oferit de România

Ajutorul în valoare de 3,5 milioane de euro, care a fost oferit de către Guvernul României pentru R. Moldova, a fost repartizat ieri prin spitalele din țară.

separator

Potrivit Ambasadei României, ajutorul a fost repartizat către 14 spitale raionale și din Capitală.

„Ambasada României informează că astăzi, 12 mai 2020, a fost demarat procesul de distribuire către spitalele din Republica Moldova a ajutorului acordat de România pentru combaterea pandemiei de COVID-19, în sumă de 3,5 mil. euro.

Primii beneficiari ai acestui ajutor au fost: Spitalul din Edineț, Centrul de sănătate Râșcani, Spitalul Raional Basarabeasca, Spitalul de copii nr.1 Chișinău, Spitalul Raional Ocnița, Spitalul Raional Rezina, Spitalul Raional Drochia, Spitalul de Traumatologie și Ortopedie, Spitalul Raional Strășeni, Spitalul Orășenesc Cantemir, Spitalul militar Chișinău, Centrul de sănătate Comrat, Centrul medical de familie Ștefan Vodă, Spitalul clinic municipal nr. 1.

Acțiunea va continua zilele următoare cu distribuiri către alte instituții medicale din Republica Moldova”, se arată într-un comunicat al Ambasadei române.  

Medic din SUA: virusul se transmite atât de ușor încât nu este practic nicio șansă să fie eradicat
Articolul anterior
Medicii din România au introdus un medicament nou în schema de tratament a bolnavilor cu Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante