Liviu Vârciu a devenit tată pentru a doua oară! Află sexul bebelușului

Liviu Vârciu a devenit azi tată pentru a doua oară, după ce iubita lui, Anda Călin, a adus pe lume un copil, la o clinică privată din Bucureşti, iar mama şi bebelușul se simt foarte bine, în timp ce tatal este extrem de fericit că mai are o fetiță.

separator

Liviu Vârciu mai are o fată adolescentă Carmina Maria, dintr-o relaţie anterioară, menționează viva.ro.

Relaţia lui cu Anda Călin a început în 2017, iar în momentul în  care a aflat ca va fi tata din nou, acesta a declarat: „Da, voi fi tătic a doua oară. Mulțumesc lui Dumnezeu! Sunt fericit, sunt liniștit, mă bucur că sunt din nou tătic, îmi doresc să mai fiu încă o dată tătic”, a spus Liviu la Xtra Night Show.

Întrebat cum a reacţionat când a primit marea veste, acesta a declarat: „Cum reacționează fiecare om normal, cred. Te bucuri. E o mare bucurie, o minune de la Dumnezeu și la mine nu a venit barza, a venit albinuța pentru că sunt „Za Za”.

Deşi a devenit tată şi trăieşte o poveste de dragoste, Liviu Vârciu nu se gândeşte pentru moment la nuntă. Liviu Vârciu și Ada Călin au devenit părinții unei fetițe superbe, căreia aceștia i-au pus numele Maria Anastasia.

Cea mai frumoasă fetiță din lume a împlinit 16 ani. Cum arată acum!
Articolul anterior
Incendiu în centrul Capitalei! O mașină a luat foc lângă Reședința de stat
Articolul următor