Locuitorii orașului Ialoveni vor avea parte de mai mult confort. Traseul troleibuzului nr. 36 va fi prelungit

Traseul troleibuzului nr. 36, care circulă până la sensul giratoriu din centrul orașului Ialoveni, va fi prelungit cu aproape 3 km.

separator

Primăria Chişinău anunţă că prelungirea traseului este necesară deoarece în zona respectivă a oraşului Ialoveni, numită ATB-16, locuiesc un număr mare de cetățeni care nu au acces la transport public, ținând cont și de faptul că peste 70% din populația orașului Ialoveni lucrează în Chişinău, transmite TVR Moldova.

Astfel, din centrul orașului, spre direcția Mileștii Mici, vor fi amenajate încă două stații pe sens până la ieșirea din centrul raional.

„Am primit asigurări ca în decursul a zece zile, cele cinci troleibuze vor circula pe traseul prelungit. În contextul în care numărul de troleibuze nu a fost majorat, se va majora timpul de așteptare cu 7 minute”, scrie primarul oraşului Chişinău, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

Pentru securitatea cetățenilor care locuiesc la ieșirea din Ialoveni, dar și a siguranței participanților la traficul rutier, au fost amenajate trei semafoare care vor dirija circulația, au fost amenajate treceri pietonale și aplicate toate marcajele rutiere necesare. Totodată, administrația orașului Ialoveni va amenaja stațiile de așteptare necesare și stația terminus pentru angajații RTEC.

În Chișinău, au fost renovate 28 de stații de așteptare a transportului public
Articolul anterior
Ultima oră! Cutremur puternic în Grecia și Turcia. Clădiri prăbușite în Izmir. Sunt morți
Articolul următor
Alte articole interesante