Locul potrivit este la Summer Kiss pe 19 iulie!

 poza-articol-presaKiss FM ţi-a pregătit o nouă ediţie a celui mai tare proiect de vacanţă cu un invitat special!  Fii gata pentru ”Best Hip Hop” al anului 2012 conform „Romanian Music Awards”. L-ai aşteptat cu nerăbdare şi i-ai fredonat versurile, ori de câte ori le-ai auzit la radio. Guess Who vine la Chişinău la Summer Kiss pentru un nou concert, absolut live! 

separator

“Onoare”, “Decât să minţi”, “Tot mai sus”, “Oriunde te duci”, dar şi multe alte  piese care l-au consacrat vor răsuna la maximă intensitate doar la Summer Kiss. Cea mai tare petrecere la miez de vară, va fi transmisă live pe Kiss FM dupa ora 11 noaptea. Evident, toata distracţia o vor simţi din plin cei care vor fi prezenţi la concert şi care vor avea ocazia să danseze şi să cânte alături de Guess Who şi, neapărat, să facă fotografii cu interpretul lor favorit.

Vineri, 19 iulie, GOA Territory este locul perfect pentru a te detaşa de problemele cotidiene împreună cu gaşca, la o nouă petrecere Summer Kiss. Între timp, la Kiss FM poţi câştiga invitaţii duble la eveniment.

La Summer Kiss ai liber la distracţie!

Studiu! Folosirea cremelor de protecţie solară reduce riscul pielii bolnave
Articolul anterior
Poveste indiană! Declarația Iuliei Vântur referitor la relația cu Salman Khan
Articolul următor
Alte articole interesante