Loreda Groza îşi surprinde fanii cu o nouă schimbare spectaculoasă

Loredana Groza, înapoi în 1998! Cântăreața și-a făcut o schimbare de look de impact.

Loredana Groza surprinde cu fiecare apariție publică și este într-o continuă schimbare. Cea mai recentă şi-a făcut-o la podoaba capilară. Artista de 51 de ani și-a uimit fanii cu o întoarcere în trecut, dacă o putem numi așa, o coafură care o aduce înapoi în 1998, când cânta celebrul vers „Ridică-mă la cer” alături de cei de la B.U.G. Mafia, scrie profm.ro

„Lumea e a mea” este piesa pentru al cărei videoclip Loredana și-a făcut breton, s-a tuns scurt și drept, imagine reeditată și astăzi, 23 de ani mai târziu. Fanii au remarcat de îndatră referința și au invadat degrabă rubrica de comentarii de pe social media cu imagini din acel clip. Au existat și mulți cei care i-au reproșat că a abuzat de operațiile estetice, dar cântăreața a negat în repetate rânduri acest lucru.

„Viata este despre schimbări”, a scris diva în dreptul a două imagini care o arată cu breton și părul tăiat deasupra umerilor, dar și cu abdomenul lucrat la vedere. Nu a dezvăluit dacă este o tunsoare făcută pe părul ei sau o perucă.

Loredana Groza a susținut în repetate rânduri că nu are nicio operație estetică. Ea pune totul pe seama genelor bune și a eforturilor pe care le face pentru a arăta mereu perfect.

”Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeilecare încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la un post tv.

Fratele lui Meghan Markle, cuvinte dure despre ducesa de Sussex
Articolul anterior
Robin Williams a avut cea mai tristă moarte a unei celebrităţi
Articolul următor