Lourdes Leon, cu păr la subraț în noua campanie de modă

Fiica Madonnei nu are nicio problemă cu expunerea pilozității. Aceasta a devenit noua imagine a unui brand de accesorii pentru campania de primăvară 2021 și a pozat dezinvolt așa cum a creat-o natura.

Lourdes Maria Ciccone, care și-a ales numele de scenă Lourdes Lola Leon, a pozat pentru faimoasa casă de modă, etalându-și părul din zona axilei. Modelul a avut întotdeauna o atitudine deschisă în ceea ce privește expunerea pilozității, la fel ca și celebra sa mamă.

În imaginile lansate recent, Lourdes are părul roșcat, unghiile lungi și roșii, dar și elementele care au devenit semnatură sa: sprâncenele groase unite și părul la subraț.

Tânăra a postat câteva imagini pe contul său de Instagram, împreună cu mesajul #MARCMYWORDSsssssssssss.

Lourdes promovează acest trend. Ea și-a arătat părul de pe axilă într-un selfie cu Madonna de Anul Nou, în 2018, iar apoi în același an a defilat cu picioarele neepilate la o prezentare din cadrul New York Fashion Week.

sursa

Regele Charles al III-lea, fotografiat alături de celebra cutie roşie. Imaginea a fost publicată de Palatul Buckingham

Regele Charles al III-lea poate fi văzut în prima fotografie oficială ce îl arată alături de celebra cutie roşie în care suveranii britanici primesc documente guvernamentale, publicată de Palatul Buckingham vineri, într-o perioadă în care noul monarh al Regatului Unit a început să se ocupe de îndatoririle sale constituţionale, informează digi24.ro.

Cutia roşie, încuiată şi aşezată pe un birou de lucru, este o imagine puternic asociată cu monarhia britanică şi, totodată, un obiect alături de care regretata regină Elisabeta a II-a a fost adeseori fotografiată. Ea conţine documente transmise de Guvernul britanic şi de ţări din Commonwealth, care îi sunt apoi transmise monarhului de secretarul său privat.

Noua fotografie a fost realizată în Salonul Secolului al XVIII-lea de la Palatul Buckingham, săptămâna trecută. Pe biroul de lucru al regelui britanic, poate fi văzută, în fundal, şi o fotografie alb negru cu părinţii decedaţi ai regelui Charles al III-lea – regina Elisabeta a II-a şi prinţul consort Philip.

Regina Elisabeta a II-a, monarhul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, a murit pe 8 septembrie la vârsta de 96 de ani.

Rușii continuă să fugă din țară: Coadă de 10 km la granița cu Georgia. Trebuie să aștepte și o zi pentru a traversa frontiera

Autorităţile ruse recunosc sâmbătă un aflux „important” de maşini către Georgia, în toiul unei mobilizări decretate de preşedintele rus Vladimir Putin în Războiul rus din Ucraina, în contextul în care un singur post de frontieră a înregistrat aproximativ 2.300 de vehicule, relatează HotNews. Coada are o lungime de aproximativ 10 km.

„Există o acumulare importantă de vehicule private, aproximativ 2.300 în total, care au sosit în Republica Osetia de Nord şi care stau la coadă să treacă prin postul de control Verhnii Lars”, anunţă Ministerul de interne al acestei republici ruse, situată la frontiera cu Georgia.

Numeroşi ruşi au decis să plece din Rusia, de frică să nu fie trimişi la război în Ucraina, şi să se ducă în Georgia vecină, care nu le cere să prezinte o viză la intrarea pe teritoriul georgian.

La Verhnii Lars, un post rutier de frontieră, o coadă de peste zece kilometri de maşini aştepta sâmbătă să treacă frontiera, relatează postul francez BFMTV.

Trecerea automobilelor este puternic încetinită de controale operate de partea rusă a frontierei.

Bărbaţilor aflaţi la vârsta mobilizării care doresc să treacă frontiera în Georgia li se cere să dovedească faptul că nu au fost chemaţi să ia parte la Războiul rus în Ucraina.

Sute de persoane, nevoite să aştepte 24 de ore să traverseze frontiera, au ales să o facă pe bicicletă sau tricicletă.

Fugarii sunt în principali bărbaţi, cei mai numeroşi – singuri, dar şi împreună cu familia. Ei par să nu-şi pregătit exil mult timp, ci au plecat în pripă, după anunţurile lui Vladimir Putin de miercuri.

Ruşii din postul de frontieră Verhnii Lars au luat cu ei puţine lucruri, unii doar un rucsac, pentru câteva zile. Puţini ştiu unde fug, în ce oraş anume. Pentru ei, ceea ce este important este să nu fie mobilizaţi.

Georgia nu este singura ţară în care se refugiază ruşii. Armenia şi Turcia, care nu cer nici ele vize, sunt destinaţiile cele mai importante. Începând de miercuri, toate biletele de avion de la Moscova la Istanbul sau Erevan au fost epuizate.

Finlanda, un stat membru al Uniunii Europene (UE), care are frontieră comună cu Rusia, a anunţat că urmează să reducă în mod drastic intrarea cetăţenilor ruşi pe teritoriul finlandez.

Germania, în schimb, s-a declarat pregătită să-i primească pe dezertorii ruşi.

Kremlinul dă asigurări că acest fenomen al fugii din Rusia este extrem de exagerat de presa occidentală.

Noi proteste în Rusia, înăbușite brutal de autorități. Sute de arestări în ultimele ore. În Sankt Petersburg, oamenii au strigat „Putin în tranșee”

Noi manifestații au avut loc, sâmbătă, 24 septembrie, în mai multe orașe din Rusia, față de mobilizarea militară parțială, anunțată de Putin. Protestele s-au încheiat, ca și înainte, cu rețineri. Peste 700 de oameni au fost ridicați și duși la secție, în doar câteva ore, transmite OVD News, ONG-ul care ține evidența abuzurilor comise de autoritățile din Rusia asupra cetățenilor, relatează Libertatea.

Peste 707 de persoane au fost deja reținute în 31 de orașe, arată sursa citată, care precizează că este posibil ca la fiecare secție de poliție să existe mai mulți deținuți decât cei care figurează pe listele publicate.

Au fost reţinuţi cel puţin 352 de oameni în Moscova, iar în Sankt-Petersburg au fost reţinute cel puțin 133 de persoane.

Preşedintele rus Vladimir Putin a promulgat sâmbătă o lege prin care soldații ruși care dezertează, refuză să lupte în perioada de mobilizare, nu se supun ordinelor sau se predau inamicului riscă 10 ani de închisoare. 

La o zi după mobilizarea anunţată de Putin, ruşii au ieşit în stradă să protesteze, iar peste 1.300 de oameni au fost reținuți în 40 de orașe.

Dosar penal deschis de oamenii legii, după ce un copil de 6 luni a murit din cauza legănatului prea puternic
Articolul anterior
Autocar cu moldoveni, răsturnat în Egipt. Precizările Ministerului Afacerilor Externe
Articolul următor