Lucrător medical al Centrului de Sănătate Publică Hîncești, răpus de Coronavirus

Un lucrător medical care activa în calitate de dezinfecționist, în cadrul Centrului de Sănătate Publică Hîncești,  a decedat din cauza complicațiilor provocate de infecția COVID-19. Colegii au scris mesaje de condoleanțe pe o rețea de socializare.

separator

,,Dragi Colegi.
Vă anunţăm cu mare tristeţe şi durere în suflet despre trecerea la cele veşnice a colegei noastre Maria Botnariuc. Nu există cuvinte care să poată alina durerea şi tristeţea familiei şi rudelor învăluite de durere!
Noi, colegii ei, împărtășîm această mare durere şi urăm multă putere familiei întru depăşirea acestei mari tristeţi.
D-na Maria Botnariuc activează în Serviciul de Sănătatea Publică din anul 1971.

49 de ani a fost colega noastră, persoana sufletistă şi prietenoasă. Vom păstra pentru întotdeauna în memoria noastră bunătatea şi înţelepciunea D-nei.
Odihneşte-te în pace, scumpă colegă!”, se arată pe pagina de facebook Csp Hincesti.

Și ANSP a publicat un mesaj:

,,Colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică exprimă sincere condoleanțe familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea în neființă a Dnei Maria Botnariuc, dezinfecționist în cadrul Centrului de Sănătate Publică Hîncești, din cauza complicațiilor provocate de infecția COVID-19.
Doamna Maria Botnariuc va rămâne în memoria noastră drept o colegă prietenoasă, cu o deosebită bunătate și înțelepciune, responsabilă și o adevărată profesionistă.”

Suedia a recomandat bătrânilor să nu mai rămână izolați. Ratele de infectare cu coronavirus sunt mai reduse decât în primăvară
Articolul anterior
S-au cunoscut și s-au îndrăgostit în timp ce se luptau cu același tip de cancer. O poveste cu final fericit
Articolul următor
Alte articole interesante