Ludovic Orban, discuție amicală la telefon cu Maia Sandu: ,,Ai surprins aproape toată Europa”

Premierul român Ludovic Orban a felicitat-o pe Maia Sandu nu doar pe Facebook. Premierul României a sunat-o pe câștigătoarea alegerilor, iar conversația dintre cei doi a fost postată pe o rețea de socializare.

separator

Premierul român a menționat că abia așteaptă să discute cu Maia Sandu despre modul în care ar putea ajuta Republica Moldova, scrie stiri.md.

Ludovic Orban: Știi foarte bine, Maia, că atât domnul președinte (n.red. Klaus Iohannis), cât și eu, suntem alături și abia așteptăm să discutăm despre cum putem să vă ajutăm. Oricum, ai surprins aproape toată Europa.

Mia Sandu: Moldovenii au surprins toată Europa, nu eu! Moldovenii s-au unit și s-au mobilizat extraordinar și acasă, și în diasporă. Dar, avem mult de lucru și chiar avem nevoie de ajutorul României și pe criza sanitară, să-i ajutăm pe oameni și pe partea economică. Chiar avem mare nevoie de ajutor. Mai trec câteva zile, am să revin să discutăm.

Ludovic Orban: Există o așteptare foarte mare și sunt convins că trebuie să gândești cu mare seriozitate toate proiectele și, ți-am mai spus, că poți conta oricând, aștept să mă suni.

Reamintim că mai devreme, Ludovic Orban a felicitat-o pe Maia Sandu și pe pagina sa de Facebook. Vezi video, mai jos!

Politicieni europeni: a sosit vremea introducerii săptămânii de lucru de 4 zile
Articolul anterior
Maia Sandu, mesaj în limba rusă: ,,Vom construi împreună o țară în care cetățenii tuturor grupurilor etnice să se simtă în siguranță”
Articolul următor
Alte articole interesante