Luna de miere a lui Nicu Țărnă și a Cristinei Cojocaru! Poze și impresii!

Deși managerii din hotelul în care s-a jucat nunta lui Nicu Țărnă l-au așteptat mult și bine să-și scoată mașina decorativă din încăpere, interpretul n-avea cu ce să-i ajute pentru că deja își făcuse planuri pentru luna de miere. Alături de soția sa Cristina au ales 3 destinații frumoase pe care nu le-au văzut cât erau necăsătoriți.

separator
poza (10)

poza (13)Destinații: 2 zile în Barcelona, 9 zile în Palma de Mallorca și restul în Roma.

Din 260 de plaje din Palma de Mallorca ne-am bronzat pe 4 dintre ele. Primele zile au fost de relaxare. Ne-am revenit după nuntă, pe plajă, cu burta pe carte. După care a urmat Puerto Portal unde staționează cele mai scumpe iahturi. Aveam șanse să-l vedem pe David Beckham, dar n-a fost să fie. Am văzut cum și unde se relaxează cei mai bogați oameni din Europa.

poza (1) poza (4) poza (5)

Delicii de Mallorca: Am mâncat doar bucate tradiționale spaniole. Cartofi free, steak din vită sau pui mâncăm și în Chișinău. De aceea ne-am răsfățat doar cu Paella (mâncare tipic spaniolă pe bază de orez. Dacă ajungeți în Spania, este recomandat să începeti ori cu cea cu creveți, sau cu cea cu pui, dar niciodată să nu încercaţi pentru prima dată o paella amestecată cu fructe de mare și carne de pui sau porc), Tapas (mici gustări vândute sau oferite gratuit alături de băutură, în restaurantele din Spania. Pot fi servite simple, ca o gustare, sau combinate pentru a forma un meniu complet. În unele zone din Spania sunt adesea incluse în prețul băuturii).
poza (2) poza (3) poza (11)

poza (12)Deși, am mâncat gustos și nu am fost exagerat de activi, am pus pe mine doar 1-2 kg, se pare că acasă am adăugat mai mult.

Moldoveni în Mallorca: Am plecat în doi consultând internetul. Absolut nimeni nu ne-a întâmpinat. Decât o dată pe plajă am dat de o colegă de la școală, Carolina, cu care eram în tinerețe într-o gașcă. Din câte știe ea, în Mallorca trăiesc doar 3 moldovence. Ea este căsătorită cu un Olandez, alta, Ilinca este măritată cu un American, iar a treia a venit să muncească

Cadouri: Am luat mai multe pentru cei mai apropiați. Din catedrala din Palma i-am luat Cătăline, fiicei Cristinei, o iconiță cu Sf. Cătălina de Tomas. Mamei i-am adus o pălărie de marcă. Și pentru că ambii suntem shopaholici, ne-am umplut valizele cu tricouri, încălțăminte. N-am uitat și de nași.

poza (6) poza (7) poza (9)

Prețuri: Prețurile în Palma de Mallorca sunt foarte ciudate. Dacă o cafea o puteai servi la un preț asemănător cu cel din Chișinău, o porție de Paella cu lobster îți putea goli buzunarele de 200-300 de euro. La general, nu cred că este mai scump decât în România și Bulgaria, dar nu-ți pare rău că ai cheltuit. În asta constă service-ul spaniol. Totul e făcut pentru oameni. Intrarea în Aquarium costă 23 de euro, parcă ți-ar părea scump, până nu vezi cât de interesant este în interior. Unde găsești baruri, restaurante în care cheltui banii cu plăcere. Important este că din această vacanță am venit și mai plini de forțe.

poza (8)

Sunt mândru să anunț că am finalizat noul album ”Gândul Mâței”. A ieșit excepțional.

O cămașă stilată din una veche și demodată!
Articolul anterior
Iată cum arată soția lui Carla`s Dreams!
Articolul următor
Alte articole interesante