În luna dragostei Kiss FM lansează pentru toți îndrăgostiții – Kiss for Love!

Fii on air și online cu răspunsuri ingenioase pe whatsapp și viber (060 24 08 24), deoarece Kiss FM împarte cadouri tuturor celor care iubesc: cine romantice, dulciuri, plus tricouri cu mesaje de dragoste!

separator

Iar pentru Marele Premiu înregistrează-te pe www.kissfm.md în concurs cu poza voastră în doi și povestea de iubire, si puteți câștiga un City Break în Istanbul! Cele mai originale povești vor participa la tombola pentru un weekend de vis la Istanbul! Love is in the air!

Haos în centrul Capitalei din cauza protestelor!

S-a creat un adevărat haos, la această oră, în centrul Capitalei din cauza protestelor susținătorilor Partidului Politic ”Șor”.

Informăm șoferii că pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt traficul este restricționat, în special perimetrul străzilor Maria Cebotari- Sfatul Țării.

Pentru că transportul public este redirecționat, rugăm în special părinții să însoțească copiii, pentru a evita dezorientarea, rătăcirea și expunerea riscului acestora.

”Rugăm șoferii să evite centrul capitalei. Îi vom informa imediat ce traficul va fi reluat.”, anunță Poliția cu puțin timp în urmă.

Polițiștii au intervenit și au eliberat o bandă de circulație (spre sectorul Buiucani) pentru a elimina dificultatea în deplasare a serviciilor de urgență și să poată să se deplaseze copiii în siguranță dinspre instituțiile de învățământ.

De la începutul întrunirii, 24 de participanți, printre care 15 minori fără însoțitori, au fost conduși la inspectorat pentru identificare.

Una dintre persoane se afla în căutare.

VIDEO! Protest cu îmbrânceli și scandal între susținători PAS și cei ai lui ȘOR, în fața Parlamentului: ”Poliția, interveniți!”

Îmbrânceli și scandal între un grup de bărbați, susținători ai guvernării PAS și participanții la mitingul organizat de Mișcarea Pentru Popor. Deputata Marina Tauber a calificat acțiunea grupului de bărbați drept „tentativă de omor” împotriva protestatarilor, scrie unimedia.info.

În imaginile video putem vedea cum un grup de bărbați s-a îndreptat spre mulțime și a început să îi împingă cu violență pe participanții la miting, care scandau „Jos Maia Sandu”.

Drept răspuns, manifestanții au început să strige „Jos provocatorii!”.

Totodată, deputata Marina Tauber a declarat că ar fi vorba despre 20 de bărbați, care au provocat aceste violențe, acuzând poliția că nu a intervenit la timp, pentru evitarea situației date.

Mai mulți oameni au venit astăzi, în centrul Capitalei, pentru a participa la mitingul organizat de Mișcarea Pentru Popor. Mulțimea, echipată cu pancarte, se deplasează în mod organizat spre Parlament și scandează „Jos, Maia Sandu!”.

Așa ceva mai rar! Mesaje de scuze pentru incomoditățile create pe un șantier din Capitală: ”Pardon”

Așa ceva mai rar! Lucătorii unui șantier deschis recent în Capitală au decis să-și ceară scuze pentru incomoditățile create trecătorilor într-un mod inedit! E vorba de niște lucrări de construcție demarate în Centrul Chișinăului, pe strada pietonală Eugen Doga.

Mai exact, șantierul a fost înconjurat cu panouri care conțin mesaje prin intermediul cărora executorul lucrărilor își cere scuze de la trecători pentru eventualul dieranj creat pe parcursul executării acestora.

Vă prezentăm scuzele noastre de rigoare pentru eventuale incomodități. Pardon

Ne vom strădui să lucrăm ca albinuțele și să deranjăm la minim

În curând se va crea mai mult spațiu pentru emoții de neuitat.

Sunt mesajele afișate pe panourile respective.

Trecătorii sunt surprinși! Aceștia au spus pentru unica.md, că deși, de regulă, oamenii sunt nemulțumiți de zgomote și incomodități în cazul unor astfel de lucrări, cu asemenea mesaje frumoase nemulțumirea trece. Reacțiile lor au fost pozitive.

”E plăcut că își fac griji și chiar își cer scuze. Mai rar așa ceva!”, a declarat o trecătoare.

”Când vezi asemenea mesaje, nici nu te mai deranjează nimic”, susține un bărbat.

”E un gest frumos! Înseamnă că le pasă și de trecătorii care se plimbă pe pietonală.”, a spus o tânără.

Video. Femeia care a avortat în toaleta CMC a oferit primul interviu în fața camerei de luat vederi
Articolul anterior
Un bărbat va sta ani grei după gratii pentru că și-a violat fiica minoră
Articolul următor