“Mă aşteptam ca acest duet să se termine cu un sărut”

Moldoveanca Nicoleta Gavriliţa va continua lupta în cadrul concursului „Vocea României”. Interpreta a reuşit să treacă în etapa următoare, după ce s-a duelat cu Răzvan Ştef pe piesa „Don’t go breaking my heart”.

separator

Duelul celor doi a plăcut atât juriului, cât și publicului care a aplaudat din picioare. „Sunteți un duet drăguț și chiar vă potriviți foarte bine. „, a menţionat Smiley.
„Pe mine m-aţi dezamăgit. Eu mă aşteptam ca acest duet să se termine cu un sărut”, a zâmbind Monica Anghel, ajutoarea lui Horia Brenciu. „Nicoleta are nişte armonice în voce de invidiat, îmi palace foarte mult timbrul ei vocal”, a spus la rândul său Brenciu.

Loredana, antrenoarea lor a avut o alegere foarte grea de făcut. „Aţi creat o magie şi cred că asta trebuie să se întâmple pe scenă de fiecare dată. Nicoleta m-ai surpins în acestă seară cu echilibrul pe care l-ai găsit în interpretare. O aleg pe Nicoleta mai departe”, a spus ea.

În cadrul preselecţiei, Nicoleta a interpretat piesa „Yesterday” de Beatles, piesă cu care a reușit s-o cucerească pe Loredana.

Etapa „duelurilor” s-a finisat, urmează deja etapa duelului live. Fiecare interpret va cânta câte o piesă în direct.


Noua inovaţie: Manichiura cu ojă permanentă!
Articolul anterior
O tonă de ciocolată pentru cel mai mare tren
Articolul următor
Alte articole interesante