Macaulay Culkin a scăpat de dependența de droguri și are o iubită frumoasă

În filmul iconic din 1990, părinții au uitat să îl ia pe Macaulay Culkin în vacanță la Paris, dar acum starul nu mai este deloc „Singur Acasă” și petrece alături de noua lui iubită, Brenda Song, și fina lui, Paris Jackson, în Orașul Luminilor.

separator
  După ce în urmă cu patru ani presa scria că actorul este pe moarte și că dependența de droguri își pune amprenta asupra fizicului său, Culkin și-a revenit spectaculos, iar dovadă stă o imagine de la cea mai recentă apariție în Paris. Îmbrăcat într-un costum elegant, la brațul iubitei sale, Macaulay Culkin a luat cina la un celebru restaurant cu două stele Michelin.

Macaulay Culkin și Brenda Song formează un cuplu de patru luni și se pare că actrița și cântăreața și-a pus deja ampreta asupra stilului de viață al lui Culkin. Actorul a renunțat la părul lung, are un aspect îngrijit și chiar și-a reluat cariera cinematografică. După o pauză de 13 ani, el va juca împreună cu iubita sa în filmul „Changeland”.

sursa

Un Ford a lovit o căruță care mergea pe contrasens, la Sângerei
Articolul anterior
Elevele Studioului Artistic ,,Rodica Roșioru” au câștigat 7 medalii de aur și argint la Festivalul ,,Riga Symphony” 2019!
Articolul următor
Alte articole interesante