Madonna a apărut în cârje, în mijlocul manifestanților care au cerut dreptate pentru George Floyd

Madonna, în vârstă de 61 de ani, s-a alăturat marșului de protest de la Londra, în ciuda faptului că a suferit recent o operație la genunchi. Madonna i-a însoțit pe manifestați ajutându-se de cârje, a notat Daily Mail.

separator

Mii de protestatari au ignorat, sâmbătă, 6 iunie, regulile de distanţare socială cerute de guvernul britanic, iar mulţi dintre ei nu purtau măşti. Mulțimea a cerut dreptate pentru George Floyd, americanul de culoare ucis în custodia poliției pe 25 iunie, și pentru toți cei uciși de brutalitatea poliției.

Protestele au avut loc pe o ploaie uşoară, lângă Downing Street, în centrul Londrei, acolo unde se află reședinţa și biroul premierului Boris Johnson. Printre cei prezenți la miting s-a distins vedeta pop Madonna. Artista, externată din spital de doar câteva zile, a purtat un tricou Black Lives Matter și o pereche de ochelari de soare supradimensionați pentru a încerca să fie cumva mai puțin vizibilă. Î

nsă a fost recunoscută imediat, iar fotografiile vedetei pop în mulțime au fost împărtășite rapid de fani pe rețelele sociale. Madonna a fost forțată să anuleze o serie de spectacole din turneul său ”Madame X” la începutul acestui an, din cauza leziunii de la genunchi.

sursa: www.libertatea.ro

Ucraina ar putea reveni la regimul de carantină strictă
Articolul anterior
Moldovenii aflați în străinătate se pot înregistra pentru a participa la scrutinul prezidenţial din toamnă
Articolul următor
Alte articole interesante