Maestrul Nicolae Botgros nu-şi poate reveni după moartea soţiei

La o săptămână după decesul Lidiei Bejenaru, dirijorul Lăutarilor declară că îi simte lipsa în fiecare secundă din fiecare minut.

Maestrul Nicolae Botgros a vorbit pentru prima dată despre moartea soției sale, regretata Lidia Botgros, la o săptămână de la dispariția acesteia. Dirijorul a declarat pentru Antena Stars că, deși alături de el este fiul lui, Corneliu, și nepotul Cristi, și are mulți prieteni în jur care îi oferă sprijin, este încă în stare de şoc şi se simte foarte singur fără femeia care i-a fost alături o viață. Nicolae Botgros susţine că îi simte lipsa soţiei în fiecare secundă din fiecare minut după o viaţă trăită împreună.

Solista Orchestrei Naționale „Lăutarii” a avut cancer la colon în stadie avansată, iar în ultimele săptămâni de viața a trecut prin trei operații. Mastrul a făcut mai multe dezvăluiri în care a povestit despre faptul că artista nu a putut face faţă bolii din cauza diabetului, care i-a adus până la urmă sfârşitul. El susţine că a trecut prin suferinţe împreună cu soţia sa în lupta cu boala crâncenă.

Bulgaria, în flăcări din cauza valului extrem de căldură
Articolul anterior
Șeful „Casei belaruse” din Ucraina, Vitali Șișov, care a fost dat dispărut luni seară, a fost găsit spânzurat într-un parc din Kiev
Articolul următor