Mai multe femei au fost dezbrăcate cu forța pe aeroport, după ce s-a găsit un bebeluș în toaleta unui avion

Tensiuni între Australia și Qatar, după ce 13 femei ar fi fost umilite în aeroportul ”Hamad” din Doha. Acestea au fost dezbrăcate cu forța, după ce s-a descoperit un copil născut prematur în toaleta unui avion, notează Daily Mail, citat de Digi 24.

separator

Cele 13 femei de naționalitate australiană au fost date jos din cursa spre Sydney pentru a fi mai apoi dezbrăcate cu forța și controlate minuțios într-o ambulanță staționată pe aeroport, în urma descoperirii fătului abandonat în toaleta avionului.

Femeile au spus că examinarea a fost una umilitoare şi a încălcat drepturile omului. Prin urmare, au depus plângere după ce s-au întors în Australia.

”Am înregistrat oficial plângerea privind incidentul din Qatar şi am fost asiguraţi că vom primi informaţii detaliate şi transparente curând”, au precizat reprezentanţii Departamentului de Afaceri Externe australian.

Guvernul australian nu are autoritatea de a lansa o anchetă, dar Departamentul Afacerilor Externe colaborează cu guvernul din Qatar pentru a încerca să rezolve problema.

Noi resticții în Italia, începând de luni, 26 octombrie: Populației i s-a recomandat să evite transportul în comun și deplasările în afara comunității
Articolul anterior
Peste 400 de pasageri au refuzat să poarte mască la bordul unui avion. Reacția companiei
Articolul următor
Alte articole interesante