Mai multe femei, înșelate. Au luat credite pentru proceduri de frumusețe, însă salonul s-a închis

Câteva femei din Bălți se plâng că au fost trase pe sfoară de angajații un salon de frumusețe din oraș.

foto simbol

După ce au accesat credite de la o companie de microfinanțare, pentru a beneficia de servicii de frumusețe, salonul și-a sistat activitatea, transmite nordnews.md.

Acest fapt nu le-a anulat însă împrumuturile pe care clientele sunt nevoite să le achite în continuare.

”Eu am încheiat un contract pentru a beneficia de proceduri cosmetologice și medicinale.

În legătură cu carantina, centrul de frumusețe s-a închis și nu s-a mai redeschis ,iar pe 14 august, compania și-a sistat activitatea,” , a povestit Natalia Buzurniuc.

La începutul lunii martie, Natalia Buzurniuc a accesat un împrumut de 8500 lei pentru proceduri de corectare a siluetei la salonul ”Euro Beauty LAB”.

Timp de șase luni urma să beneficieze de 17 ședințe de frumusețe. A rămas doar cu o datorie de 6000 lei.

”Pe min m-au sunat  insistent reprezentații acesuit salon, când am venit la prima consultație gratuită, ei vorbeau foarte insistent să cumpăr abonament.

Eu le-am spus că nu pot să le răspund  astăzi și că voi veni cu un răspuns  în câteva zile. Dar ei au fost extrem de insistenți să încheiem contractul.”, a mai adăugat  Natalia Buzurniuc , locuitoare Bălți.

Și această femeie, mama a doi copii, susține că a fost manipulată de angajații salonului să ia un împrumut. La prima procedură gratuită i s-a spus că are probleme grave cu tenul și că specialiștii o vor ajuta. Acum, femeia a rămas fără proceduri și cu o datorie de 4.000 de lei.

”Eu am venit, am făcut o procedură, după care, administratoarea salonului mereu îmi spunea că am o față într-o stare deplorabilă, trebuie urgent de înterprins măsuri, „cum puteți trăi cu o așa față?”

Astfel m-a convins să cumpăr un complex de proceduri. Abonamentul costa în jur de 9.000 lei, dar administratoarea mi-a zis că în cazul în care închei astăzi contractul, voi beneficia de o reducere de 3.000 lei și abonamentul va costa 6.500 lei ”, a relatat Olga Trupceac, locuitoare Bălți.

Pentru că nu au beneficiat de procedurile promise, femeile  au încetat să achite creditele încă în luna mai.

Acum, acestea se tem că vor fi date în judecată de compania de microfinanțare.

Nimeni însă nu le răspunde la apeluri. Femeile nici nu știu dacă s-au pomenit sau nu cu penalități.

Nici directorul salonului ”Euro Beauty LAB”, Anastasia Smirnova, nu a fost de găsit pentru a explica situația.

Femeile au depus o plângere la poliție.

„Poliția a înregistrat așa caz, la moment se înterprind un șir de măsuri speciale, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, și identificarea persoanelor, care s-ar face vinovate de acest caz”, a conchis Eugenia Molceanov, ofițer de presă, IP Bălți.

Până în prezent, șase femei au depus plângeri la poliție.

Cine sunt cele 16 noi victime, răpuse de Coronavirus
Articolul anterior
Alertă în Franța. Este nevoie de mii de paturi pentru bolnavi Covid
Articolul următor
Alte articole interesante