Mai multe locuri din Chişinău au fost vandalizate

Edilul Capitalei, Ion Ceban, a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care şi-a arătat indignarea faţă de cei care vandalizează pasaje pietonale şi alte locuri ale Chişinăului. 

Ion Ceban a ataşat câteva poze şi a scris că din fericire există camere de supraveghere, iar făptaşii vor fi traşi la răspundere. „Să cunoaștem „eroii”! Sunt dintre cei care nu iubesc Chișinăul și fac totul pentru a-l distruge. În seara zilei de sâmbătă, a fost vandalizat senzorul de lumină din pasajul pietonal subteran din str. Ion Creangă 74, de lângă Piața “Flacăra”. Trecerea subterană este în reconstrucție, iar lucrările urmează a fi finalizate zilele următoare.

La fel ca toate obiectivele municipale reabilitate în ultima perioadă, pasajul pietonal subteran este dotat cu camere video. În urma incidentului, Pretura sectorului Buiucani a sesizat poliția pentru depistarea contravenienților și tragerea lor la răspundere. Persoanele au fost depistate.

Alt caz este vandalizarea inscripției „Te iubesc, Chișinău” chiar din centrul orașului, în fața Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Și acolo sunt instalate camere de supraveghere, iar cei vinovați, să răspundă!”.

Edilul Capitalei, Ion Ceban, nu a ezitat să mulţumească poliției.

sursa: www.publika.md

Imagini incredibile în Belarus: Tornadă de fluturi, văzută la Moghiliov
Articolul anterior
Topul celor mai scumpe facultăți din Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante