Mai multe proiecte cu România, care au fost stopate intenționat, vor fi duse până la capăt

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate anunță că toate proiectele de infrastructură, care au fost puse pe stop intenționat, vor fi reluate şi duse la capăt într-un timp scurt.

,,Este nevoie doar de voinţă politică. Avem proiecte de infrastructură care special au fost îngheţate – interconectarea electrică, podul de la Ungheni, calea ferată, gazoductul, cele 68 de milioane de euro cărora Guvernul precedent le-a dat cu piciorul, roammingul, facilitarea trecerii la punctul de frontieră – sunt foarte multe lucruri care pot fi făcute având la noi un guvern funcţional, bine intenţionat, pe care noi o să îl dăm, versus Guvernul de la Bucureşti, a spus liderul PAS în cadrul emisiunii Punctul pe AZi de la postul de televiziune TVR Moldova”, transmite realitatea.md.

Igor Grosu a precizat că aceste proiecte vor fi realizate în termene foarte scurte.

Podul de la Giurgiuleşti, planul cu podul de la Leova, sunt lucruri care vor fi demarate urgent, pentru ca aceste proiecte de infrastructură să fie un suflu nou pentru economia noastră şi agenţii noştri economici, a spus Igor Grosu.

Potrivit liderului PAS, până acum piedica a fost la Chişinău, acesta menţionând că are informaţii că Ministerul Economiei de la Chişinău nu a furnizat informaţii despre pachetul de documente care vizau podul de la Ungheni.

Este o informaţie confirmată şi colegii români ne-au vorbit despre asta de mai multe ori. Se sabotează pur şi simplu. Ultima oară când au fost licitate cele două tipuri de energie, de intensitate mai mică sau mai mare, ne-am trezit într-o situaţie brutală pentru că mulţi agenţi economici au spus să luăm de la ei tot sau deloc.

Noi bani pentru linia care vine de la Vulcăneşti la Chişinău avem”, a spus Igor Grosu.

Avertismentul specialiștilor: tot mai multe vipere au apărut pe lunci și câmpii
Articolul anterior
Un tânăr moldovean care conduce o companie de transport în SUA, a mers la votare cu o mașină ilustrată special
Articolul următor
Alte articole interesante